Tíz nő költözött össze a Viasat3 új valóságshow-jában

a címlaplány, Viasat , Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Április 9-től minden kedden 21.25-től a Viasat3-on fut majd a Címlaplány, amelyet pár hete már forgat az AGB produkció a Ringier megbízásából. Minden adásban egy nő kiesik, a győztes címlapot, pénzjutalmat és ajándékokat kap. A négytagú zsűri is összeállt, a Viasat3 egy dermesztően hideg, esős hétfő délutánon mutatta be őket a sajtónak.
Vágólapra másolva!

A realityelemekkel tarkított produkcióban tíz lány költözik be egy közös lakásba és verseng majd egymással a győzelemért, azért, hogy kiderüljön, melyikük érdemli ki nem csupán szépségével, hanem intelligenciájával, tehetségével és személyes kisugárzásával is, hogy igazi címlaplány lehessen.

Fotó: Szabó Balázs [origo]

Az [origo] kérésére, hogy mennyiben lesz ez más, mint a Topmodell, a produkció részéről elmondták, hogy a nyertes összesen négy fő kritériumnak kell, hogy megfeleljen: legyen szexi, merész, elszánt és érdekes, tehát nem elég nádszálvékonynak és egzotikus arcúnak lenni, mint az ismert modellműsorban. Itt nem lesz heti fotózás sem, és másféle feladatokat kapnak majd a lányok, mint az ismert licencműsorban.

A műsorvezető Horváth Éva lesz (a fenti képen), aki több viasatos műsort vitt már, a zsűri pedig négytagú lesz. Hujber Ferenc színész a sajtótájékoztatóan elmondta, hogy szerinte ő rettentő távol van a celebvilágtól, és úgy véli, hogy a rátermettség mellett az a fontos, hogy tudjon újat mutatni a nyertes. Holdampf Linda stylist úgy vélte, hogy kemény küzdelem megy a zsűritagok közt, és ő sokszor egyedül marad. "Én nemcsak zsűritagként, hanem nőként is nézem a versengő lányokat. Tudom, ha valaki kamuzik. A három férfitársam azt hiszi, hogy érti a nőket, átlát rajtuk - lehet, de én jobban" - jelentette ki.

Fotó: Szabó Balázs [origo]

Nánási Pál fotós is zsűritag lesz, szerinte a kamera előtti mozgás tanulható, egy fejlődési folyamat, egy szakma. A negyedik társuk Illés Csaba, a Hot magazin főszerkesztője lesz, ő azt emelte ki, hogy csak az lehet címlaplány, aki kellőképpen érdekes, és vannak sztorijai, történnek körülötte a dolgok. "Ez nem egy modellkereső műsor, de a címlaplányok új generációját keressük" - tette hozzá.

Horváth Éva elvitt már egy pár tucat címlapot, nagyjából tudja, mire van szükség. "Nagyon szeretek a lányokkal dolgozni, mert mindenki önmagában is zseniális karakter, és teljesen különböző személyiség. Tanúi lehetünk annak, hogy mennyire különbözően oldanak meg egy-egy feladatot, azonban ez a sokszínűség nemegyszer konfliktusokhoz is vezet. Ebből pedig nem lesz hiány, gondoljunk csak bele, mi történik akkor, ha tíz gyönyörű nőt összezárnak egyetlen lakásba! Márpedig mindannyian győzni jöttek, hiszen címlaplányok szeretnének lenni" - mondta.

Fotó: Szabó Balázs [origo]

A Viasat3 szerint ebben a versenyben nem lesz minden egyes epizódban fotózás, a lányoknak sem csupán a fotós kamerája előtt, hanem még számos területen kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Minden epizód egy tematika köré rendeződik, és aki csak a fotózáson tűnik ki, de nincs otthon például a társasági életben, a sport terén, vagy éppen a popsztárok világában, annak bizony nehéz dolga lesz a megmérettetéseken. Minden feladat végrehajtása során alapvető szempont, hogy a lányok a szépségük mellett megmutassák saját személyiségüket és kreativitásukat is.