Rituális gyilkosságok az AXN-en

telihold
Vágólapra másolva!
Telihold címmel új spanyol sorozat indul április 6-án az AXN tévécsatornán - részben visszahozza a szintén spanyol Bárka és az Internátus hangulatát.
Vágólapra másolva!

Az AXN misztikus oldalát erősíti az áprilisban induló új sorozat, a Telihold, amely A bárka és az Internátus homályos rejtélyekkel és intenzív érzelmekkel telített hangulatát hozza vissza a képernyőkre. A három sorozatot jegyző Globomedia spanyol produkciós cég ezúttal A bárka sszereplőjét, Belén Ruedát kérte fel a főszerepre - közölte a csatorna.

Forrás: AXN

A történet szerint a bírónő Sarah (Belén Rueda) férjével és kamasz lányával egy vidéki kisvárosba, Calendába költözik, remélve, hogy ott végre békében és nyugalomban élhet családjával. Ám a férj, a polgárőrség kapitánya már az első este nyomtalanul eltűnik. Sarah hirtelen rémületes események sodrában találja magát, a városka babonás lakói mélyen hisznek a környék évezredes sötét, vérfarkasokról és rituális halálesetekről szóló legendáiban, és meg vannak győződve róla, hogy a kapitány eltűnése is az egyik helyi legendával függ össze.