Bálint Antónia szétcsúszott, de keményen fogják

Sztárok, Szombat Esti Láz, Bálint Antónia
Vágólapra másolva!
Táncpartnere szerint korábban elkalandozott a figyelme, szigorúan fogja a próbákon. A Szombat esti láz-ra készülő volt szépségkirálynőnek volt, hogy durván begörcsölt a háta, meg is ijedtek Angyal Andrással, hogy nem tudnak részt venni a szombati döntőn.  A gyógymasszőrnek és egy speciális hűtőkamrának hála rendbe jött, és biztosan ott lesz az első adásban.
Vágólapra másolva!

Bár voltak hullámvölgyek, összességében nagyon élvezte a táncpróbákat - mesélte az [origo]-nak Bálint Antónia. Többször lesérült, de a legijesztőbb a hétfői görcs volt a hátában, ami nehezen akart elmúlni: mivel szervezete nincs hozzászokva az ilyen nagymértékű megpróbáltatásokhoz, óvatosan készül a továbbiakban. Egy hűtőkabin és rendszeres masszás segített abban, hogy ne kelljen visszalépnie a versenytől.

Fotó: Mudra László [origo]

"Fárasztó a rengeteg táncpróba, és az embert le is amortizálja a sok edzés. A finisben rengeteget próbálunk, napi nyolc órát vagyunk a teremben. Nagyjából olyan ez az egész próbafolyamat, mint a terhességem: akkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy mindig arra figyeljek, ami éppen történik, és ne akarjak előre gondolkodni. Ezt tök jól tudom alkalmazni, mert a verseny során is arra figyelek, ami a jelenben van, és így semmi izgalom nincs bennem"- mesélte az [origo]-nak.

A stúdióba belépve elkapta a félelem, mert a próbateremben nem érezte még át, hogy mennyi néző és kamera veszi majd körül szombat este: "Össze fogok esni az izgalomtól, de egyelőre tudatosan nem gondolok az élő adásra, elhessegetem a gondolatot, hogy ennyi ember előtt kell előadnunk a táncot."

Fotó: Mudra László [origo]

Táncpartnere, aki a korábbi szériákban Ábrahám Edittel, Farkasházi Rékával és Udvaros Dorottyával táncolt, elégedett a teljesítményével. "Most már sokkal ügyesebb, mint korábban volt. Az elején úgy éreztem, hogy kicsit szét volt csúszva, elvágyódott erre-arra, de most már minden oké. Néha még elkalandozik, de akkor rászólok."