Új műsorok a Parlament Televízióban

Vágólapra másolva!
Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának megkezdésével új műsorok is megjelennek a Parlament Televízió képernyőjén.
Vágólapra másolva!

Új műsorok érkeztek a Parlament Televízió képernyőjére: vezető politikusok, elemzők közreműködésével készülő véleményműsor a Beszélgetés plusz mellett képernyőre kerül az Ellenzék vs Miniszterelnök is: ebben az ellenzéki vezetők és a Miniszterelnök izgalmas szócsatáit követhetik figyelemmel a nézők. A heti közéleti-politikai magazinműsor, a Magazin plusz különkiadásokkal is jelentkezik, itt az ország legnívósabb konferenciáinak, legérdekesebb felszólalásait viszik az otthonokba. Ebben a műsorban jelent meg több hetes pihenője óta először, hosszabb terjedelemben Martonyi János külügyminiszter is.

A Parlament Televízió idén a politikusok évértékelő beszédeit fél órás terjedelemben, minimális rövidítéssel tűzi műsorra. Az Évértékelő című műsor után elemzők mondanak véleményt az elhangzottakról: a politikusok évértékelőjét egységesen öt alkalommal ismétli meg a PTV.

A Parlament Televízió továbbra is megszakítás nélkül közvetíti az Országgyűlés munkáját. A szünetekben és az ülésnapok közötti időszakban pedig saját gyártású tartalmakkal segít megérteni a törvényhozók munkáját, a politikai, gazdasági döntések hátterét. A Parlament Televízió jelenleg csaknem 800 ezer háztartásban fogható.