Mindenki megdöbbent A zöld íjászon

arrow
Vágólapra másolva!
Az ötven év alatti felnőtt nézőknél a harmadik legkedveltebb műsor volt múlt héten az Arrow, a magyar keresztségben A zöld íjász, pedig talán még az RTL-nél sem számítottak induláskor 30 százalék fölötti számokra. Az Éjjel-nappal Budapest az első hetében mindennap kikapott a Családi titkok-tól, de a célcsoportban az RTL Klub az első tíz helyből elvitt nyolcat.
Vágólapra másolva!

Az év hetedik hetének legnézettebb csatornája a 16,5 százalékos RTL Klub volt, szűk két százalékpontot vert a TV2-re. Az M1 8,54 százalékot ért el a teljes lakosságban, de csak 4,38-at az ötvenéves kor alatti felnőtteknél. A kereskedelmi célcsoportban a Film+ verte a közmédia egyes csatornáját, egy ligával feljebb pedig az RTL Klub a TV2-t (16,5 volt előbbinek, 13,7 utóbbinak.)

A kereskedelmi célcsoportban a Taxi című akcióvígjáték negyedik részét nézték a legtöbben, utána a Barátok közt, majd a 2013-as év eddigi tévés meglepetése, A zöld íjász található a listán - az amerikai sorozat fergetegesen teljesít, 30 százalékos közönségarány fölött van. A listán utánuk a Cobra 11, a Híradó és a Családi titkok áll, ezutóbbi lett tehát a TV2 egyik zászlóshajója: az Éjjel-nappal Budapest-et az első hetében verte végig.

A teljes lakosságnál kicsit más a lista eleje, ott a Barátok közt vezet: másfél millió néző már elég az első pozícióhoz. Az első négy helyen RTL Klubos műsor található, majd jön a Családi titkok és a Tények.A zöld íjász a hetedik helyig jutott ezen a listán, az Éjjel-nappal Budapest legjobb eredménye eddig 999 ezer néző. A Dal 911 ezer nézőt érdekelt az M1-en, de a Duna Worldön is követték, így érte el az egymilliós nézettséget.

Top 20, teljes lakosság

Forrás: Nielsen

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel.
Forrás: Nielsen

Néznivaló: tévés blog, sok képregénnyel