Görög Zitával eltűnt A Nagy Duett 41 ezer nézője

a nagy duett
Vágólapra másolva!
Nem hozta a SuperTV2-n futó show az első adás számait, de a bő 10 százalék teljes lakosságban és a 9 százalékos közönségarány a kereskedelmi célcsoportban nem mondható rossznak.
Vágólapra másolva!

A SuperTV2 eddigi legjobb eredményét érte el A Nagy Duett első adásával, de a második show nem tudta ezt megismételni - pedig még a Napló-ba is bevágtak egy percet élőben. Kereskedelmi célcsoportban közel 9 százalékot ért el a show (192 ezer fiatalabb nézőt), a teljes lakosságnál pedig 10,21 százalékkal ment, 517 ezren nézték átlagosan. Viszonylag új kábeltévétől persze ez is jó adat.

Korábban nem volt ekkora felhajtással készült, ilyen sokba kerülő show a 2012 őszén indult adón. A kereskedelmi célcsoportban általában 1 százalék körül teljesítő csatornán egy héttel korábban 10 százalékos közönségaránnyal ment a műsor, 208 ezer fiatal nézőt vonzva. A teljes lakosságnál 11,23 százalékot ért el a show első adása, ez 558 ezer nézőt jelentett a rajt estéjén. Az első adásban Pataky Attila és Görög Zita estek ki, a másodikban Détár Enikő és Kovács Lázár búcsúzott.

Forrás: supertv2