Galambos Dorina: Szembementünk az árral

Vágólapra másolva!
A volt megasztáros a Mrs. Columbo zenekarral indult A Dal című műsorban, de kiesett az első adásban, nem jutott be a középdöntőbe.
Vágólapra másolva!

Galambos Dorina szerint nagyszerű eredmény, hogy a második magyar nyelvű számuk bekerült a harmincba A Dal című műsorban, így indulhattak az eurovízós szereplésért az MTV-n, nem is bánkódtak hosszan a kiesés miatt. "Másnap egész nap a jó kritikákat, pozitív kommenteket olvasgattuk, sok új rajongónk lett a Facebookon. A Játszd újra! című dallal szembementünk az árral, üde színfolt volt a zenekarunk a mezőnyben, mert mi a jazzből, az improvizatív zenéből jöttünk. Az volt a cél, hogy megmutassuk magunkat, most pedig készülünk a második lemezünkre" - újságolta a Mokká-ban.

A TV2 reggeli műsorába meghívást kapott Palcsó Tamás is, nyilván megasztáros múltja miatt, őt a zsűri nem engedte volna tovább, de nézői voksokkal lesz még legalább egy jelenése a show-ban. "Eddig is a közönség szeretetében bízhattam. Különben az utolsó pillanatban álltunk neki a dalnak, egy héttel a leadás előtt határoztuk el, hogy írnak egyet. Innentől kezdve minden eredmény egy ajándék nekünk" - kommentálta a szombati fellépést. A műsorról itt írtunk hosszabban, a nézettségről itt olvashat.