Félnek Dextertől az élelmiszerboltban

dexter
Vágólapra másolva!
Nem szeretne morálisan ítélkezni karaktere fölött Michael C. Hall, és viccesnek tartja, hogy mindig előzékenyen előreengedik a sorban, csak azért, mert évek óta egy szociopata sorozatgyilkost alakít a tévében.
Vágólapra másolva!

A Dexter 2006 óta hoz egy biztos színvonalat, fordulatos történetvezetést, jellegzetes karaktereket: a Sírhant művek-kel ismertté lett Michael C. Hall alakít benne egy meglehetősen érzéketlen sorozatgyilkost, aki azonban nagyon iparkodik, hogy csak igazi gonosztevőket likvidáljon, olyanokat, akiket a törvényes igazságszolgáltatás nem ér el. A nyolcadik évad június végén rajtol, a színész a brit Metro újságnak nyilatkozott a napokban.

Dexter cselekedeteit nem nagyon kívánná morálisan értékelni, de úgy látja, hogy megérdemelne egy érdemrendet - hogy aztán azzal verjék halálra. Reméli, hogy nem ragad bele örökre a figurába, keresi a lehetőségeket, de nem látja világosan, mit tenne a sorozat vége után. "De az már tudatosodott bennem, hogy Dexter ott lesz a sírkövemen" - fűzte hozzá.

Forrás: showtime

Amióta sorozatgyilkost alakít (korábban egy homoszexuális temetkezési vállalkozó volt), látja, mennyire másképp viszonyulnak hozzá az emberek: "Rettentő udvariasak lettek. Menjen csak, menjen, kerüljön elém, biztos vagyok benne, hogy siet - mondogatják előzékenyen. Ha viszont tényleg megijednek tőlem, akkor nem szólnak egy szót sem" - magyarázta.