Erdei Zsolt hazai munkát vállalt

Vágólapra másolva!
Új stúdiót épített a Sport TV, majd megegyezett Erdei Zsolttal arról, hogy szakértőként besegít az ökölvívómeccsek során. A sporttévék tulajdonosa, a Chello Central Europe Csehországban és Szlovákiában is terjeszkedik.
Vágólapra másolva!

A Sport TV megújulási folyamata itthon tavaly decemberben a Sport1 HD indításával kezdődött, és azóta új arculatot kapott a három csatorna, a Sport1, a Sport2 és a SportM.

Három új díszlet készült, a beruházás mintegy 250 milliós forintba került. Kettőt már láthatott a közönség, február 12-én, a Celtic-Juventus BL-mérkőzésen debütál adásban a legnagyobb stúdiótér, ami március 3-tól a magyar bajnoki futballshow, a Harmadik Félidő otthona is lesz - közölte a Sport TV.

Február végén cseh és szlovák területen is új HD csatornát indít a Chello Central Europe, és a helyi érdekeltségben kiemelt jelentőséggel bíró sportjogok megszerzésével erősített. A Sport TV közvetíti a KHL jégkorongliga mérkőzéseit, a sorozatban szereplő cseh, Lev Praha és szlovák, Slovan Bratislava hazai találkozóinak közvetítéseit pedig a Chello Central Europe gyártja. A cég vezérigazgatója, Málnay B. Levente szerint jelentős befektetés volt mindez, de úgy véli, megéri új arculattal jelentkezni, HD-ben közvetíteni és új stúdiót építeni.

Új szakkommentátor is csatlakozik Spot TV csapatához: Erdei Zsolt ökölvívógálák, illetve az azokra építő 13. menet című műsorának vezető szakértője lesz.