Bojkottálták az Edda rajongói A Nagy Duett első show-ját

a nagy duett
Vágólapra másolva!
Tengernyi celeb bevetésével elindult a SuperTV2 első nagyobb lélegzetű show-ja: a csatorna húsz, médiából ismert ember mellé betett még egy háromtagú zsűrit, műsorvezetőként Till Attilát, Liptai Claudiát, ráaádul bedobta még Tóth Verát és Radics Gigit, azaz mindenkit mozgósított, akit bírt. Hamar kiderült, hogy Erdélyi Mónika énekhangján még van mit csiszolni, és bármilyen furcsa vagy kellemetlen ezt leírni, Kasza Tibor popzenész néha szellemes. Az első adásban máris kiesett Görög Zita és Pataky Attila.
Vágólapra másolva!

Elrajtolt A Nagy Duett a SuperTV2-n. A felllépők listája: Bangó Margit, Csézy, Détár Enikő, Gáspár Laci, Király Linda, Kökény Attila, Pataky Attila, Szandi, Szinetár Dóra és Szulák Andrea (az úgynevezett profik részéről) valamint Cseke Katinka, Dopeman, Erdélyi Mónika, Gesztesi Károly, Görög Zita, Kovács Lázár, Lakatos Márk, Papp Gergő, Szabó Győző és Zsidró Tamás. Pataky Attila itt mesélt az [origo]-nak a műsorról, Görög Zitával pedig alig pár napja beszélgettünk hosszabban.

19.59. Görög Zita és Pataky Attila énekelte az Áj Láv Jú-t a Rapülőktől (Pataky nem bírt megtanulni nyolc sor szöveget, szörnyű volt), majd Szinetár Dóra és Dopeman jött, utóbbitól igencsak idegen stílussal. Mint kiderült, a kemény szövegeiről ismert rapper együtt piálgatott Kasza Tibivel a fellépés előtt, a Crystal volt frontembere nem is volt szűkmarkú a pontozáskor.

20.05. Zsidró Tamás és Szandi énekelte a 220 felett című Neoton-számot. "Tamás, voltak jó pillanataid, például az, amikor Szandi énekelt" - értékelte a zsűri a produkciót, a fodrász sem egy Pavarotti.

Forrás: supertv2

20.16. Gáspár Laci hangyányival azért jobban énekel, mint Erdélyi Mónika. Az [origo] tévérovatában lévő szavazás szerint ők nem túl népszerűek (a jobb hasábban látható), meglátjuk, kapnak-e elég szavazatot. A Cher-dal után Dobrády, Balázs Klári hetet adott, Kasza nyolcat. A zsűri szavazatai alapján Dopeman és Szinetár Dóra vezet.

20.28. Szvinget énekelt Kovács Lázár és Détár Enikő. "Lázár, magas szerethetőségi faktor volt benned, igen kevés muzikalitással" - elemezte Kasza, majd a fogfehérítést hozta szóba, mivel a szakács fülig érő szájjal vigyorgott az előadás alatt.

Forrás: supertv2

20.40. Papp Gergő és Szulák Andrea párosa volt a színpadon egy Grease-dallal. Kasza szemrebbenés nélkül alázza a fellépő celebeket (saját szájtartásával is viccelődött, Papp gesztusait elemezte, a Lipótot is szóba hozta), ő a legszellemesebb a zsűriben, persze Dobrády Ákos és Balázs Klári mellett ez még nem nagy kunszt. Átvette a vezetést a Szulák-Papp duett, az Edda énekese és a modell továbbra is hátul kullog.

20.57. Az (I Can't Get No) Satisfaction című Rolling Stones-dalt adták elő Király Linda és Szabó Győző, pont egy másodperc után lehet tudni, ki az énekes kettejük közül. "Győző, ez meggyőző volt" - próbált tréfálkozni Dobrády, sikertelenül. Liptai már hátraküldte volna őket a lihegőbe, de észbe kapott, és követelte a pontokat: Klárika kiosztotta az este első tízesét, Kasza pár pillanat múlva a másodikat, ezzel 29 pontjuk van, átvették a vezetést.

Forrás: supertv2

21.08. Csézyvel lépett fel Gesztesi Károly, nem sokat kockáztattak, biztonsági játék volt, hogy a Nagy utazás-t énekelték. Kasza majdnem elaludt rajta, Dobrády pedig egyszerűnek, de nagyszerűnek tartotta a dalt, megjegyezvén, hogy nem is akartak többet tenni bele, mint amennyit tudtak. Nem is szórták meg őket pontokkal.

21.15. A Majdnem szerelem volt következett Máté Pétertől, a dalt ezúttal a volt megasztáros, Kökény Attila és Cseke Katinka adta elő, viszonylag hallgathatóan: a nem eleve énekes celebek közül a Jóban Rosszban színésznője felfelé lógott ki, de persze nem ez a lényeg ebben a show-ban. Balázs Klári - miután úgy ordibált, mint egy kofa a piacon - hetet adott, Dobrády csak hatot, ez soványka lesz.

Forrás: supertv2

21.35. Különös páros jött, Bangó Margit és Lakatos Márk A pálinka dal-lal lépett fel, utóbbi úgy megizzadt a végére, mintha egy szaunában táncolt volna. Dobrády szerint remek hangulatot csináltak, gratulált: ez kell a magyarnak, vélte. Ő egy kilencest adott, Kasza gálánsabban egy tízest osztott ki. A zsűri pontjai alapján Szabó Győzőék vezetnek, Pataky Attiláék az utolsók, de a nézői voksok még fel tudják hozni a hátsókat. Most épp magukat fényezik a fellépők, addig olvasgassa Lakatos Márk-interjúnkat!

21.49. "Nagyon nagy póver volt benne" - vélekedett Till Attila Tóth Vera és Radics Gigi közös fellépése után, majd Liptai Claudia jelezte, hogy lehet szavazni, mert őrületesen szoros az állás. Meg lettünk volna lepve, ha azt mondja, hogy "hatalmas a különbség szavazatszámban, nem érdemes sms-t küldeni, gondoljanak inkább a fűtésszámlára."

22.06. "Együtt sírunk, együtt nevetünk. Rontottunk" - summázta az estét Görög Zita, miután ő és Pataky Attila estek ki A Nagy Duett első fordulójából. A modell tévés visszatérése tehát ideg rövidre sikeredett, az Edda-rajongók pedig nyilván egy külvárosi üzemegységben itták a kannás bort, és nem a TV2 újabb kábeltévéje előtt ültek. A műsor végén a továbbjutó tizennyolc ember vígan ölelgette egymást, Kovács Lázás világító, hófehér fogsora pedig a háttérben úgy villogott, mint egy vaku.

Néznivaló: Zsidró Tamás kísértetet látott A Nagy Dal műsorában