A gyanú árnyékából került az Éjjel-nappal Budapestbe

éjjel-nappal budapest
Vágólapra másolva!
Az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplője Keresztesi Hanna, aki Joe lánya a sorozatban. Az amatőr színésznő Szarka Sára 18 éves, táncművészeti szakközépbe jár, néptáncosnak készül. A forgatások mellett a tanulásra is kell koncentrálnia - mesélte az [origo]-nak. Karaktere az első rész vége felé, késő éjjel csöngetett be a bulizásból épp visszatért apjához, majd sírt egy sort a fater szobájában, mondván, elköltözik az anyjától, aki nem érti meg.
Vágólapra másolva!

"Én tulajdonképpen a semmiből kerültem be a sorozatba egy pillanat alatt. Egy nagyon jó barátnőm nyáron poénból elküldött nekem egy jelentkezési lapot az interneten. Mellé írt egy üzenetet, hogy töltsem ki, mivel én úgyis szeretem az ilyen dolgokat. Rögtön rávágtam, hogy dehogyis... mit keresnék én egy tévéműsorban? Aztán pár nap múlva mégis elkezdtem kitöltögetni a jelentkezési lapot. Pár hét múlva kaptam egy telefonhívást, és mikor beleszóltak a készülékbe, hogy az RTL Klubtól keresnek, nagyon megdöbbentem. Hirtelen nem is tudtam hova tenni, mikor mondták, hogy szeretnék, ha bemennék hozzájuk egy castingra. Elmentem a kapott időpontra, mert arra gondoltam, hogy jó móka lesz, majd nemsokára értesítettek, hogy bekerültem"- emlékezett.

Első szereplése A gyanú árnyékában egyik epizódjának főszerepe volt, korábban nem foglalkozott színészettel, nem volt semmi tapasztalata. "A forgatás után kaptam a felkérést, hogy szerepeljek az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban. A történet szerint apukámé ez a budai kéró: tetszik, ide is költöznék a valóságban is, mert fiatal, bulizós társaság. Az sem mellékes, hogy édesapám nemrég lépett be az életembe, ezért szeretnék minél többet vele lenni."

Mivel még iskolába jár, össze kell egyeztetni a forgatásokat és a tanulást. A sorozatbeli Hanna sok mindenben hasonlít rá, ezért nem munkaként tekint a karakter megformálására, hisz szinte saját magát kell adnia. A történet szerint a tinédzser lányt édesanyja egyedül nevelte fel, mivel apja meglépett a születése előtt: Joe lázadó lánya nem engedelmeskedik szüleinek, önfejűsége és kíváncsisága gyakran bajba sodorja, ami rengeteg problémához vezet.

"Mivel nincsenek szövegkönyvek, amiket meg kell tanulni, úgy oldom meg a helyzeteket, ahogy magamtól is csinálnám a barátaimmal. Ezért nincsenek próbáink, viszont nagyon sokat forgatunk. Megtanultam, hogy amit nagyon szeretnénk, azért áldozatot kell hozni, és akkor meglesz az eredménye. Olykor nekem is le kell mondanom néhány dologról, de nem bánom, mert úgy érzem, megtaláltam magam ebben az új élethelyzetben" - lelkesedett.