Mégis volt értelme kinyírni a Barátok közt alaptagját

Vágólapra másolva!
1,7 milliós nézettséggel a Barátok közt került a teljes lakosságnál mért nézettségi lista élére, ráadásul a 18-49-es célcsoportban is visszafoglalta a trónt. Hónapok óta nem állt élen heti bontásban, azaz ennyi eredménye biztosan volt Berényi András likvidálásának.
Vágólapra másolva!

Az év első hetében nyert az RTL Klub, de korántsem akkora különbséggel, mint korábban, mikor még az X-Faktor-ral tarolt minden szombat este. A 2013-as év első hetében az RTL Klub az összes néző közel 16 százalékát, a TV2 a tévézők 14,8 százalékát vitte el a teljes lakosságból, miközben az MTV 8,8 százalékon zárt. A 18-49-es célcsoportban a két nagy jóformán megismételte az egész hazai népességre levetített arányait, az M1 öt százalék fölé került, és ezúttal megelőzte a fiatalabb tévézőknél a Film+ csatornát (5,4%), a Cool tévét (4,8%) és a Viasat3-at (3,7%).

A kereskedelmi célcsoportban a Barátok közt nyert, a Kutyahideg című film lett a második, a Cobra 11 pedig a harmadik. A Voice csak 13. a listán, ami sok jót nem jelent a műsornak vagy a zsűrinek.

A teljes lakosságban is nyerni tudott az RTL Klub szappanoperája, nézettségben az RTL-es Híradó és A kód követi. A Voice egymillió néző alá esett, annak ellenére, hogy az énekesek nagy része jól teljesít. Az M1-en megszűnő Maradj talpon!-t a csatornán csak a szilveszteri műsorok előzték meg.

Top 20, teljes lakosság

Forrás: nielsen

Minden műsor a legnézettebb adásával szerepel
Forrás: Nielsen Közönségmérés