Vad Kati javíthat: márciusban jön az új Hal a tortán

vad kati, michelle wild
Vágólapra másolva!
Tavasszal folytatódik csak új részekkel a Hal a tortán a SuperTV2-n.
Vágólapra másolva!

Márciusban jön a Hal a tortán újabb szezonja. A csatorna korábbi gasztrorealityje az RTL Klubos Vacsoracsatá-val párban indult, egy darabig verte is nézettségben. A Hal a tortán-ban megfordult a hazai celebvilág szinte összes (nem RTL-es) szereplője, főzőcskézett és tréfálkozott a kókuszkéregben sült csirkeszárny fölött Torgyán József, Ganxsta Zolee, Hargitai Bea, Koltai Róbert, Mester Tamás, Liptai Claudia, Szűcs Judith, Kozsó, illetve Nagy Feró, aki ittasan komoly balhékat is csinált.

A Hal a tortán nem kerülte el a médiahatóság figyelmét sem: 2010 elején öt korábbi műsora miatt 28,7 millió forintra, az előzetesek miatt pedig 6,7 millió forintra büntette a csatornát, mivel a "sittes hét", a Tasnádi Péter, Stadler József, Zalatnay Sarolta, Nagy Éva és Pápai Joci szereplésével készült gasztroreality az ORTT szerint hátrányosan befolyásolta a 12-16 éves fiatalok fizikai, erkölcsi vagy szellemi fejlődését, ráadásul a korábban elkövetett bűnöket elbagatellizálták a műsorban.

Az alábbi videón Vad Kati, az egykori Michelle Wild azt bizonyítja be éppen, hogy egy egészen más műfajban ügyesebb volt, mint a konyhában: