Nem ellenfelek, ellenségek vagyunk - lezárult a Voice második szakasza

voice
Vágólapra másolva!
Két-három élvezhető és pár felejthető párbajjal lezárult egy újabb etap a TV2 műsorában, innen már élőben mennek az események, és elfelejthetjük a Malek Andrea nyakába dobott sárgás, szőrös rémet. A 24-be a negyedik menetben bejutott egy rocker, egy tapasztalt, rutinos énekesnő, egy tévéshow-kban már látott vokalista, Caramel pedig egyszer konkrétan elborzadt.
Vágólapra másolva!

A Voice-ban két nem túl erős párbaj után Garda Zsuzsa és Bűdi Szilárd dala hozott először izgalmakat, a Takáts Tamás által sikeressé tett Megöl a vágy-at énekelték. Előbbi elmondta, hogy nem különösebben ambiciózus, nem akar feltétlenül továbbmenni (akkor minek jelentkezett?), utóbbi meg számos zenés műsorban volt már háttérénekes az elmúlt tíz évben ahhoz, hogy előrébb akarjon lépni. A produkció szórakoztató volt, de mentoruk, Mező Misi szerint a lány szöveget tévesztett, ami lelombozta, a fiú pedig a próbán jobb volt, mint a tévéfelvételen - végül a popiparban már ismert férfi örülhetett, továbbjutott az élő szakaszba.

Forrás: tv2

Ha már szóba került az élő rész, itt jegyezzük meg, hogy nem ártott volna átöltözniük a mestereknek két-három óránként, ugyanis négy hete ugyanazon göncökben vannak (Malek Andrea valami borzasztó prémes-szőrös rémálomban), épp úgy, mint a legelső párbajadás során, azaz a 24 párbajt egy nap alatt vették fel. Szervezési, takarékossági szempontból érthető, praktikus az ilyen, de épp ezért belefért volna az átöltözés a szünet alatt - ugyanakkor egy ilyen maratoni felvételnél a tízedik órában elég nehéz már szellemeset és újat mondani.

Zoboki Balázs és Dózsa Erik párosa jött, előbbit rossz volt látni izzadni, ráadásul a pocakkal, kis kalappal, mozgásával úgy nézett ki szerencsétlen, mint a Stan és Pan egyik szereplője, Oliver Hardy. Mező olyan komoran nézte a fellépést, mintha száraz morzsákkal lett volna teleszórva az alsónadrágja, Caramel pedig elkeseredve ingatta a fejét. "Rettentő sok hiba volt mindkettőtök előadásában, Balázs, ritmikában is voltak problémák, a levegő is elfogyott. Kicsit nehéz így értékelnem... ha mással párbajoztatok volna, egyikőtök sem ment volna tovább" - morgolódott.

Forrás: tv2

"Nem ellenfelek, ellenségek vagyunk. Nagyon kemény ellenfél, az biztos" - vélekedett az utolsó párbajról Pleszkán Écska, aki a nála úgy húsz évvel idősebb Czerovszky Henriettet kapta ellenfélnek. Utóbbi nem mulasztotta el megjegyezni egy perc alatt vagy négy alkalommal, hogy ő sokkal rutinosabb, a másik pedig kis tapasztalatlan csitri. Persze a szerkesztőkön is múlik, hogyan áll össze egy ilyen anyag, de a szőkét úgy állították be, mint egy nagyképű, önbizalomtól duzzadó asszonyt, aki semmibe veszi fiatal ellenfelét. A párbajdal erős lett, két jó hangú nővel, Somló is elégedetten bólogatott, miközben aznapi hetvennegyedik rágójára harapott rá.

A mesterek csiszolt gyémántról és ugyanúgy csillogó, de csiszolatlan gyémántról beszéltek, Mező szerint viszont Écska felnőtt a feladathoz, neki volt nehezebb dolga, így őt választotta volna - de csak tippet adhatott. Somló végül úgy döntött, hogy nem egy formálható, amúgy karakteres és jó hangú lánnyal megy tovább, hanem egy tapasztalt, rutinos, már kész énekesnővel - így Betty Love magyar hangja végre előlépett a félhomályból.

Olvasnivaló: Csobot Adél és a kis fecnik