Ma este jön az utolsó Voice-párbaj

Vágólapra másolva!
Ma este negyedik, azaz utolsó párbajához ér a TV2 tehetségkutatója. A mesterek döntése alapján a mai hat továbbjutóval összeáll a top 24-es mezőny, és jövő héttől a versenyzők élő adásban küzdhetnek a bennmaradásért.
Vágólapra másolva!

A Voice első szakasza válogatásokból állt, mikor a mesterek a színpadnak háttal hallgatták meg a produkciókat. A négy adás alatt Malek Andrea, Mező Misi, Somló Tamás és Caramel csapatába is 12-12 versenyző került, akik a show második szakaszában, párban harcoltak egymás ellen.

Az utolsó párbajon Somló Tamásnak nehéz dolga lesz, két tehetséges énekese méri össze tudását a ringben. A mesterét és a közönséget lenyűgöző Pleszkán Écska csap össze a tapasztalt Czerovszky Henivel: a két énekesnő párbaja többek között azért lesz érdekes, mert teljesen különböző egyéniségek, egyetlen közös jellemzőjük, hogy mindketten elég képzettek. A 22 éves Écska fiatalos lendületével és vagány stílusával veszi fel a harcot versenytársa ellen, Heni pedig több magyar slágerhez adta a hangját; dolgozott együtt Demjén Ferenccel, Koncz Zsuzsával és az Eddával is.

A ma estit követően elkezdődnek az élő adások, melyek mindegyikén el kell búcsúzniuk a mestereknek egy-egy saját énekestől. A fináléra minden csapatból egy marad, s közülük kerül majd ki a győztes.