A UPC-nek kellenek a Discovery-tévék

Vágólapra másolva!
A UPC Magyarország és a Discovery Networks CEEMEA bejelentette, hosszú távú megállapodást kötöttek arról, hogy a UPC ezentúl a Discovery Networks teljes tévécsatorna portfolióját szerepelteti digitális kábeltelevíziós kínálatában.
Vágólapra másolva!

Miközben a Digi TV és a PR-Telecom leépíti a Discovery-tévéket, így ezek kevesebb háztartásba jutnak el eztán, a UPC előfizetői hamarosan a már megszokott Discovery Channel és az Animal Planet mellett a Discovery Science, a Discovery World, az ID Investigation Discovery és a TLC csatornákat is láthatják, sőt a Discovery HD Showcase mellett az Animal Planet HD is elérhető lesz.

A UPC december 11-étől tesztjelleggel minden digitális kábeltelevíziós előfizető számára elérhetővé teszi az összes Discovery-csatornát, így január 15-ig a digitális alapcsomag előfizetői is láthatják a Discovery Networks teljes csatornakínálatát. 2013. január 15-étől azután a Discovery Channel, az Animal Planet, a TLC és az ID Investigation Discovery a digital bronze alapcsomagban, míg a Discovery World és a Discovery Science pedig a digital gold csomagban lesz elérhető - közölte a tévétársaság.