Oláh Gergő nyerte a harmadik X-Faktort

sztárok, X-Faktor 2012, Oláh Gergő
Vágólapra másolva!
Az RTL Klubon a korábbi hat tehetségkutatót férfi nyerte, itt szoros befutó volt várható: délután még majdnem egál volt az állás. Végül Oláh Gergő nyert, sírva térdelt a színpadon, egy túl lelkes rajongót pedig ki kellett vezetni. Malek Miklós versenyzőjével második lett, kiszáll a show-ból, jövőre már nem lesz mentor.
Vágólapra másolva!

20.11. A Gangnam Style-lal kezdett a műsor, majd bejelentkezett az Antal Timi-szavazó Bánffyhunyad, és az Oláh Gergőnek drukkoló Salgótarján (ahol sajnálatos módon az ismert népdalt, az Erdő, erdő, erdő, marosszéki kerek erdő-t átírták Gergőre). Geszti huncut módon kacsintott egyet a nagyjából két és fél milliós nézőtábornak.

Forrás: rtlklub.hu

20.14. Változott az eredmény, 42-58 százalék az állás, holott két órával korábban még 50-50 százalék volt.

20.22. Oláh Gergő kezdte az It's Man's World-del szólóban az estét, Keresztes egyszerűen nagyszerűnek találta, dögös volt és alázatos - vélte. Malek szerint mindképp nyertes, Geszti szerint ő, mármint Oláh maga a zene, azaz elhalmozták bókokkal.

20.32. Feró a mesék birodalmáról és egy csodálatos tündérről beszélt Antal Timi előadása után, Keresztest kirázta a hideg a boldogságtól, Malek szerint pedig egy picike énekesmadár dalolt a színpadon, de óriási szívvel. Ez sem lesz a kőkemény kritikák és frappáns beszólások estéje. Geszti egy korábbi ígérete miatt járt egy kis Gangnam Style-táncot a színpadon Ördög Nóra nagy örömére, majd pironkodva vonult le.

Forrás: rtlklub.hu

20.46. A Vastag testvérek Őrizd az álmod című számával volt színpadon Oláh Gergő, akit duettben az első hazai X-Faktor-győztes segített. A piros köténykében feszítő Mártika egy gereblyével a kezében ordibált valamit a salgótarjáni bejelentkezés során, alighanem arra tett célzásokat, hogy már nem kell visszamennie a közmunkaprogramba Oláh Gergőnek (mert a show után százezret kasszíroz majd egy-egy hakni után).

20.53. Kocsis Tiborral lépett fel duettben Antal Timi, Tibó slágerét, a Lásd a csodát című dalt énekelték, persze a megfelelő ováció fogadta őket. A lány közölte, hogy felnéz a kopasz énekesre (ami nem csoda, hiszen egy fejjel magasabb), eztán a bánffyhunyadi terembe kapcsoltak, és Timi legnagyobb rajongóját mutatták, egy transzban lévő, fehér kutyát. Mint megtudta a tévéző, az eb neve Zeusz, és Timi testérével él - reméljük, még sokáig, és nem kap sokkot a sikítozó tinikkel telizsúfolt objektumban.

Forrás: rtlklub.hu

21.13. Egy szupersztár született Magyarországra - lelkendezett a Ricse frontembere Oláh Gergő újabb fellépése után, de ennél is jobban tetszett egy nézőnek, aki a dal végén olyan őrült módon sikítozott, mintha szellemet látott volna egy holdfényes éjszakán egy elmegyógyintézet romjai között.

Forrás: rtlklub.hu

21.26. Mint kiderült kisfilmjéből, Antal Timinek minden nagyon fog hiányozni a show után, így az is, hogy lemegy paradicsomot kérni a fiúktól a bérleményben. Ugyanazzal az új dallal lépett színpadra, mint vetélytársa. "Amikor fellépsz, itt hagyod a lelked egy darabját, és ezt érzik a nézők is" - kommentálta a fellépést Malek, akadozó, elhaló hangon, a végére pityergett is egy sort, de addigra már Keresztes Ildikó is sírt, Antal Timi szeme is tele volt könnyel. Ördög Nóra piros ruháján nincs zseb, így nem tudta kisegíteni zsebkendővel a három meghatott szereplőt. 45-55 százalék most az állás.

Forrás: rtlklub.hu

21.36. Eddig ragyogó volt a nézettség, nyilván a finálé sem megy kétmillió alá, úgyhogy biztosan lesz negyedik széria is (erősen reméljük, hogy indul Zámbó Árpy és Zámbó Szebasztián is). A szavazás időközben 49-51-re ugrott, amit inkább nem kommentálnánk.

22.02. Közös produkcióval volt színpadon az összes 2012-es, élő show-ba bekerült fellépő, egyedül a Spirit énekesnője hiányzott, betegség miatt. Keresztes Simon Cowellnek üzent (ő a formátum tulajdonosa), követelte, hogy a műsor történetében most legyen végre holtverseny. Itt már Ördög Nóra is könnyezett egy picinyt, és persze megfordult az állás, 51-49 százalék lett. A biztonság kedvéért újabb reklámblokk jön, hadd szavazzon újra az, aki egyszer már biztonságban hitte kedvencét. A TV2 épp egy csoki- és kávéreklámmal próbálja átcsábítani azt, aki nem akarja megnézni újra a ma esti fellépések esszenciáját.

22.06. Az indokolatlanul kékre festett arcú Barabás Éva szerint Oláh Gergő megvalósította a csodát (ha picit várunk még, vízen fog járni), és hősiesen harcolt a gyerekiért. Ha erre nem szavaznak a meghatott nagy- és kismamák, akkor semmire. Barabás Éva egy Avatar-szereplő akart lenni, de inkább hupikék törpikének nézett ki.

Forrás: rtlklub.hu

22.11. Tóth Gabi és Presser Pici közös produkcióját úgy konferálta fel Ördög Nóra, mint "felejthetetlent". Honnan tudta? Ez olyasmi, mint Koós János esete, amikor valami fellépését úgy reklámozták régen, talán a hetvenes években, hogy "nagy sikerű szovjetunióbeli koncertturnéja ELŐTT utoljára Magyarországon".

22.30. 2012-ben az X-Faktor győztese Oláh Gergő lett. Egy őrült rajongó ugrott a színpadra, egy biztonsági ember gyorsan kivitte, a győztes a földön térdepelve sír. (Hogy ki ugrott a színpadra, innen kiderül.)

22.41. Geszti és csapata, a három fiú boldogan ugrált. Vége a show-nak, jóformán mindenki pityereg a stúdióban, a lányok mellett Zámbó is elmorzsolt egy könnycseppet - csak Stone-t nem láttuk sírni.

Hallotta már? Malek kiszáll, nem lesz mentor többet