Malek Miklós visszavágott Keresztesnek

malek miklós
Vágólapra másolva!
Lass Bea X-Faktor-ból való kiesése azért is fáj különösen mentorának, mert három versenyzője közül benne látta a legnagyobb potenciált. Malek szerint a lány nem ebbe a tévéshow-ba való volt.
Vágólapra másolva!

Keresztes Ildikó kellemetlen helyzetbe került szombaton, a legutóbbi X-Faktor-ban, mert három mentoráltjával állt a színpadon a legvégén, miközben a többi zsűritárs és a továbbjutottak már a színfalak mögött ölelgették egymást forrón, boldog tánclépések közepette, kacajokat hallatva.

Az, hogy Zámbó Krisztián is ott ácsorgott a végén, egyáltalán nem jelenti azt, hogy neki kevés voksa lett volna, hiszen azt elmondta a műsorvezető, Ördög Nóra, hogy a továbbjutók nevének sorrendje nem függ a szavazatok számától. Zámbó tehát lehet, hogy rengeteg SMS-t kapott, de az RTL Klub szereti a drámát, ezért alakították így a szerkesztők a végét - ráadásul még egy reklámblokk is beékelődött az eredményhirdetés közepébe, ami a szpotok nézettsége szempontjából nem mellékes, hiszen aki végignézett addig egy kétórás műsort, a végkifejlet közben nem szívesen kapcsol el.

Forrás: rtlklub.hu

A műsor után Keresztes Ildikó a Cool tévén elmondta, hogy szerinte bosszút állt rajta Malek Miklós, mert úgy látja, korábban, az előző évadokban épp ő ejtette ki a versenyzőit. Malek a Blikknek válaszolva jelezte, hogy Lass Beára (a képen) már a válogatón is nemet mondott, így nem meglepő, hogy a távozására szavazott. "Ugyanaz a problémám volt vele, mint most is, szerintem az ő tehetsége a színház világába való, nem pedig a popvilágba, vagy az X-Faktor színpadára. Ezt a problémát nem sikerült azóta sem áthidalnia bennem. De most a nézők szavaztak, nem tudom, miért gondolja Ildi úgy, hogy miattam esett ki Bea. Ildinek inkább jobban kellett volna formálni őt" - vágott vissza.

A mentorok közti civakodás amúgy a show része, nem arról van szó, hogy a védenceihez a többieknél is jobban kötődő, ezáltal könnyebben megbántható Keresztes eztán elgáncsolja és partvisnyéllel fejbe vágja zsűritársát a folyosón. Mivel ez már a harmadik szériájuk, mind tudják, mire van szükség, nem rejtegetik, ha indulatosabbak. Szombaton az ifjabb Zámbót újfent kiosztó Gesztivel is volt egy-két szócsatája az egyetlen női mentornak, Feróval kapcsolatban viszont azért kevés az internetes hőbörgés, mert a nézők nagy része észre sem vette, hogy ott ücsörög az emelvényen, annyira visszafogott volt ezúttal.