Horrorral és rajzfilmmel vigasztalódó feleségek

született feleségek
Vágólapra másolva!
Van, aki beszállt egy sötét tónusú, démoni thrillerbe, más életvezetési tanácsokat ad. Akad a főszereplő nők között, aki haraggal gondol vissza a forgatással töltött évekre, perre is ment, másoknak pedig nagyon nehéz lesz hasonlóan sikeres szériát találniuk. Merre járnak most a született feleségek?
Vágólapra másolva!

Nem egy átlagos széria búcsúzik szerdán a magyar nézőktől: a Született feleségek a 2004-2005-ös tévés évad legnagyobb sikere volt, számos Emmy-díjat és Golden Globe-ot nyert, több tucat országba eladták, ráadásul saját színészekkel remake-et készítettek Argentínában, Kolumbiában, Brazíliában, Törökországban.

23,7 milliós átlagos nézettséget hozott az első évad, a premier pedig 21,3 milliót ért el, ezzel a legjobb volt a drámai sorozatok között (noha dramedyként szokás emlegetni a szériát.) Az USA-ban később csökkenni kezdett a nézettség, a harmadik évad már 17 millió alatt járt, ami még mindig erős szám, de a hetedik-nyolcadik szezonra tényleg elfáradt a sztori, már csak 10-11 millió amerikait érdekelt. A 18-49-es kereskedelmi célcsoportban talán látványosabb volt az esés, ugyanis az első évad 10,66-os ratingje 2,74-re csúszott az utolsó szezonra, miközben a költségek, gázsik nem csökkentek.

De merre járnak most?

A Golden Globe-bal jutalmazott Teri Hatcher (Susan) a Született feleségek vége óta triatlonokon indul, forgatott négy részt az azóta elbukott Jane by Desing című sorozatban, amúgy egy 22 ezres kisvárosba, a georgiai Cantonba költözött. Az Emmy-díjas Felicity Huffman mostanában nőknek szóló weboldalt üzemeltet, pasikkal való bánásmódról szóló könyvet adott ki, de tévés és filmes projektekben is benne van (Rudderless, Keep Coming Back).

ABC
ABC


Született feleségekLong Time GoneThe Baytown DiscoCristiada

AFP
AFP


Született feleségekMelrose Place EverwoodMelrose Place

írtunk többször korábbanSzületett feleségekJewtopia

Forrás: Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images/AFP
Forrás: Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images/AFP


Castle A tűz gyermekeHidegsebész

666 Park AvenuePhineas és Ferb