2013-ban is marad a fájdalom, a rettegés

Vágólapra másolva!
Talán minden idők legsötétebb, legborzasztóbb sorozata az American Horror Story, amely az első évadnál is nyomasztóbb folytatást kapott. Az FX pár rész után már jelezte is a készítőknek, hogy számít a harmadik évadra - és ebben is szerepelne Jessica Lange.
Vágólapra másolva!

Bejelentette az amúgy is bevállalós, merészebb sorozatokkal operáló FX, hogy kéri az American Horror Story folytatását. A 18-34-es korcsoportban igen szépen teljesítő, kifejezetten sötét, nyomasztó hangulatú thriller újabb szezonja 2013 őszén lesz képernyőn, 13 új résszel. A forgatások várhatóan jövő nyáron lesznek.

Forrás: [origo]

Az valószínűnek látszik, hogy a második évadban szadista apácát alakító, az első szezonért Emmy-díjjal és Golden Globe-bal jutalmazott Jessica Lange feltűnik majd a folytatásban is. Ebben különben nincs nagy meglepetés, ugyanis annak ellenére, hogy minden évad külön sztori, más helyszínen, más karakterekkel, többen visszatértek az új történetbe, csak épp más figurát játszva.

Forrás: [origo]

A második évad a jelenben kezdőik, amikor egy extrém kalandokra fogékony párocska egy lepusztult, nyomorúságos állapotban lévő, évek óta bezárt elmegyógyintézetben nekiáll szexelni, amikor neszekre lesz figyelmes - amiből persze mindig baj van a horrorfilmekben. A logikusan bekövetkező rettenet után időugrás jő, 1964-be kerül a sztori, azokba az időkbe, amikor egy sorozatgyilkos kerül az amúgy is sötét lelkű emberek által irányított, különlegesen nyomasztó diliházba, majd egy túl kíváncsi újságírónőt is lekötöznek és bezárnak egy cellába.