Bekeményítettek a Voice mesterei

Malek Andrea Voice
Vágólapra másolva!
A Voice ötödik castingadásában a mesterek érezhetően keményebbek voltak, az igazán tehetséges versenyzőknek tartogatták a megmaradt helyeket - Malek Andrea és Somló Tamás csapata azonban így is majdnem megtelt. 
Vágólapra másolva!

A castingokról készült ötödik összefoglaló adást - a zsűritagok rövid elmélkedése után - a "több mint jóképű" Miltiádész nyitotta, aki a bemutatkozó kisfilmben édesapja elvesztésére emlékezett vissza, rögtön kaptak tehát egy kis drámát a nézők. Hangjára Mező Misi és Somló Tamás fordult meg, a fiú végül is az előbbit választotta. Az őt követő harminckilenc éves kamionsofőr szívesen rappel, ezúttal viszont egy LGT-dallal készült, amivel azonban nemhogy Somló, de a többiek tetszését sem nyerte el - senki sem nyomta meg a gombot. A harmadik versenyző sokáig szégyenlősködött, kikötötte, hogy a nézőknek is csak akkor mutathatják meg az arcát, ha valamelyik mester megfordul. Ehhez elegendő is volt a Csillag vagy fecske dinamikus, csajos verziója: három voks megvolt, a lány Malek Andrea mellett döntött.

TV2

Negyedikként a tizenkilenc éves Klaudia lépett színpadra, akinek legjobb barátja, Bakonyi Zsolt már bejutott az első adásban, Malek Andrea védencei között van. A lány nem tudott hozzá csatlakozni, mert előadására csak Caramel és Mező Misi fordult meg - végül előbbi csapata bővült. Egy öntörvényű motoros csaj a Sweet Child o' Mine-nal egyik zsűritagot sem nyerte meg, ahogyan Győrfi Katalin rádiós műsorvezető és az őt követő három lány sem - érezhető volt, hogy mindegyik mester csapata kezd már betelni, kicsit talán magasabbra tették a lécet, mint az előző adásokban. A Kecskeméti Musical Stúdióban edződött Csaba viszont már megugrotta a szintet, végül Caramel ellenében Malek Andreához húzta a szíve.

TV2

A szerkesztők erre az adásra is tartogattak egy elfeledett énekesnőt, Bogáth Emesét, aki annak idején a Sugar & Spice zenekarral nyerte meg a TV2 korábbi tehetségkutatóját, a Popsztárok-at, az utóbbi években azonban vesebetegségével küzdött - énekesnői karrierjét most sem fogja újjáéleszteni, legalábbis a Voice keretében biztosan nem. A séfgyakornokként dolgozó Balázs viszont Mező Misit és Somló Tamást is meggyőzte, hosszas vacillálás után Somló csapatát növelte tizenegy fősre - a mesternél így már csak egy hely maradt kiadó. A gyermekével jelenleg otthon lévő Krisztina - a harmadik versenyzőhöz hasonlóan - szintén sötétbe burkolózott, de ő annak ellenére felfedte az arcát, hogy egyik zsűritag sem fordult meg.

Az irodából a színpadra vágyó Dóra automatikusan Malek Andreához került - miután egyedül ő nyomta meg a gombot -, az X-Faktor-ban is látott Nádor Dávid viszont négy mester közül választhatott, de ő is úgy döntött, hogy Malek csapatát erősíti. Az énekesnőnél és Somlónál így már csak egy-egy hely maradt, míg Mező Misi tíz, Caramel pedig kilenc versenyzővel várja a következő - várhatóan utolsó - castingadást.