Új szakaszhoz ért a Duna tévé tehetségkutatója

fölszállott a páva
Vágólapra másolva!
Miskolc és Gödöllő érintésével érkezik vissza a fővárosba a Fölszállott a páva. A produkció szerint előbbiben sok tehetséges énekes állt színpadra, Gödöllőn pedig, ahol csaknem négyszázan mutatkoztak be, a táncospárok és az együttesek remekeltek. A két utolsó összefoglaló adás szombat este lesz a Dunán.
Vágólapra másolva!

A szombaton 18.35-től látható, két utolsó összefoglaló adással új szakaszhoz érkezik a közmédia népzenei és néptánc tehetségkutató sorozata. A november 3-ától induló, 120 perces elődöntőkben már a nézők előtt versenyeznek a területi selejtezőkről továbbjutó produkciók. A továbbjutók névsorát október 29-én, hétfőn a Kívánságkosár adásában teszik közzé a szervezők.

A versenyzőket felkészítők segítik: Navratil Andrea és Nyitrai Marianna az énekesekkel, Árendás Péter, Eredics Gábor és Porteleki László a hangszeres előadókkal és a zenekarokkal, Batyu és Fecske (azaz Farkas Zoltán és Tóth Ildikó), illetve Szabó Szilárd a szóló táncosokkal és a táncospárokkal, míg Mihályi Gábor és Orza Câlin a táncegyüttesekkel dolgozik majd az elődöntőkben.

Forrás: duna tv