Zámbó Jimmy fia hozza a pénzt

zámbó krisztián, x-faktor
Vágólapra másolva!
Egy kereskedelmi tévének a profitra is gondolnia kell, így aligha meglepő, hogy pocsék előadás után is továbbjutott az X-Faktor-ban Zámbó Krisztián. Csobot Adél a surranópályán evickélt tovább, a szabályok ellenében - ő pedig a lapoknak eladható love story miatt kell a műsorba.
Vágólapra másolva!

Profi produkció az X-Faktor, ami abból is látszik, hogy egyre nagyobb számban jelennek meg benne ismert emberek gyerekei - akikre aztán sokan kíváncsiak, hiszen lehet, hogy épp az apjuk lemezien nőttek fel. A sztárgyerekek közt ezúttal a már nem épp gyerek Zámbó Krisztián szerepeltetése osztotta meg a nézőket, mert míg az első válogatón hiteles volt és hallgatható, a tábor című részben Robbie Williams Feel című dalával csúnyán befuccsolt, olyannyira, hogy le is keverték, a mentorok szomorúan, néma csendben gubbasztottak, Zámbó pedig összeomolva kiszédelgett a folyosóra, ahol előbb guggolva, majd a földön ülve mondta el bánatát Ördög Nórának. Az előadó is érezte, hogy vérszegény produkció volt, többször hamis, így talán őt is meglepte a továbbjutás.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A tévéző viszont aligha csodálkozott ezen: a megosztó Zámbó Krisztián élő döntőkbe való bejuttatása (amihez még egy akadályt kell sikerrel vennie) több szempontból is ésszerű, kereskedelmileg mindenképp hasznos. Egyfelől nézettségnövelő, bár erre a műsornak nagy szüksége nincs, hiszen 2,2-2,3 milliós nézőtáborral bír. Másfelől jelentősen nőhet az SMS-bevétel, ugyanis Zámbó Jimmynek - akinél többször nem volt halott magyar sztár címlapokon - máig nagy tábora van, és akinek személyes himnusza az Egyszer megjavulok én, vagy a Nézz le rám, ó istenem!, az nem sajnál majd nyolc-tíz támogató voksot szombatonként idolja fiától sem. Az ifjú Zámbó tehát nemcsak jó hangú, nagy nyomás alatt összeroppanó, tehát egészen emberi figura, hanem értékes bevételnövelő tényező, ami a zsugorodó reklámpiacon, csökkenő szpotbevételek mellett nem lebecsülendő.

"Bár valóban elrontotta a hétvégi adásban a számát, ez betudható a rajta lévő kétségtelenül nagy nyomásnak, elvárásnak. Így jól tették a mentorok, hogy adtak neki még egy esélyt" - írta megbocsátóan Brigitta, Magduska nevű olvasónk viszont innentől hiteltelennek tartja a műsort. "Gratulálok az okos döntéshez, és teljes szívemből drukkolok neki, hogy teljesüljenek álmai" - írta nekünk Anna, aki nyilván jól összeveszne Zsókával, aki úgy látja, hogy mindenhol az kerül az élre, aki valakinek a valakije. "Független attól, hogy tehetséges-e vagy sem. Tényleg le van zsírozva az egész" - méltatlankodott. "Ez olyan mintha az olimpiai 100 méteres síkfutás selejtezőjében valaki 80 méternél elesik, de beosztják a döntőbe, mert az apja egyszer már látott döntőt a helyszínen" - írta mérgesen Csakhaérted néven regisztrált olvasónk, akivel Cukor egyet ért: "Bezzeg ha karakószörcsögi postás bácsi gyereke lett volna!"

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A műsor szerkesztőinek profizmusa abból is kiderült, hogy az énekhang tekintetében nem kimagasló, de karakterként igen jól mutató Csobot Adélt is továbbjuttatták, méghozzá úgy, hogy 24 produkció helyett ezúttal 25 megy a mentorok házába. A lány kategóriájában nem a nyolcadik, hanem csak a hetedik utas lett (tavaly és tavalyelőtt is csak hat ment tovább), és kétségkívül PR-szempontok is szerepet játszottak ideiglenes sikerében, ugyanis az RTL mindenképp szeretett volna egy love storyt már a korai fázisban. Az ilyen tehetségkutatós, teljesen kamu vagy valós médiaszerelmek felépítésében a Megasztár volt erős, évadonként akár két-három párral, az X-Faktor ebben sem szeretne lemaradni. Mivel a lány korábban erősen összebarátkozott egy továbbjutó fiúval, neki is akartak adni még egy esélyt, még akkor is, ha a kötelezőt elrontotta, mint Zámbó Krisztián.

A szombati adást 2 millió 157 ezren nézték, a vasárnapi is ragyogó nézettséggel ment: vélhetően sokan maradnak is az élő döntőkre, noha az ilyen show-k általában a feszesebbre, tempósabbra vágott castingadásokban hozzák a legjobb számokat. A hétvégén pedig már a mentorok háza lesz a helyszín, a várható rengeteg sírás miatt pedig lehet előkészíteni a felmosóvödröt és a szivacsot, szem nem marad szárazon.

Olvasnivaló: A kis Zámbó összeomlott, elrontotta az X-faktoros selejtezőt