Késik, de jön az új Két pasi-évad, Charlie Sheen nélkül

ashton kutcher
Vágólapra másolva!
Novemberre csúszott a Két pasi - meg egy kicsi újabb évadjának magyar premierje a Viasat3-on: ebben már nem Charlie Sheen, hanem Ashton Kutcher van Harperék mellett.
Vágólapra másolva!

Mégsem októberben, hanem november 9-én indul a Két pasi - meg egy kicsi kilencedik évadja a Viasat3-on, dupla epizóddal rajtol az új menet. Az egyik legnézettebb komédiasorozatról van szó itthon és az USA-ban, a személycserékről, Charlie Sheen kirúgásáról, Kutcher leigazolásáról pedig bővebben cikkeztünk. Az [origo] úgy tudja, hogy csak most készül a szinkron, felirattal pedig nem kockáztatnak a hazai tévék. A széria pedig erős késésben van, az Egyesült Államokban már a tizedik évad megy, itthon pedig csak nyolcat vetítettek.

A csatornán lesz még újdonság: november 12-én kezd Az utolsó zsaru (Der letzte Bulle) első évadja, ez hazai premier. A CSI: New York-i helyszínelők nyolcadik szezonja szintén novemberben indul.

Forrás: cbs

A Viasat6-on november 8-án lesz a Csillagközi romboló - A penge (Battlestar Galactica - Razor), 13-án pedig indul az X-Akták hatodik évadja. Ezt persze már láthatta a hazai tévéző, akárcsak a Narancsvidék első szezonját (ismételt rajt november 14-én) vagy a Csillagkapu kilencedik évadját (ez november 19-én startol).