Iszak Eszter fejszével

Vágólapra másolva!
Tanyára küldte a VIVA tévé több képernyősét, egy eldugott kis település mellett forgatott velük realityt. A stáb a tanyán november 9-én indul, igazi falusi idillben.
Vágólapra másolva!

A legelső hazai valóságshow ugyan a Bár volt a Viasat3-on, de a csatorna pár hónapra rá már Farm című realityvel kísérletezett - amelyet a formátum újdonsága miatt még néztek is volna 2002 őszén, de a roppant szerencsétlen időzítés miatt (épp akkor indult a Big Brother a TV2-n, az első Való Világ az RTL Klubon) teljes érdektelenség, közöny övezte, úgyhogy csendben meg is bukott.

A Farm formátuma óta is próbálkoznak azzal a tévék világszerte, hogy valóságshow-t forgassanak városiakkal, akiket falura, tanyára száműznek, hiszen milyen jót lehet kuncogni azon (vagy nem), amint magas sarkú cipőben tipeg egy plázacica a legyek közt, a trágyában, vagy azon, amikor beleesik a belvárosi tiniidol méregdrága napszemüvege a disznó előtti retkes vályúba.

Most a VIVA tévén volt a sor, hogy ilyesféle realityt kapjon elő. A VIVA közönsége szerette A stáb adásait, úgyhogy az ötfős kontingenst (Iszak Eszter, Odett, Sanyóca, Fluor Tomi és Eckü) vidéki környezetbe helyezte. A műsort egy Mátranovák melletti tanyán vették fel: a közeli faluban csupán másfél ezren élnek, amit a pörgéshez szokott nagyvárosi fiataloknak elég nehéz megszokni. A malacok etetése és a kecskefejés között a csapatnak arra is időt kellett szakítania, hogy megírják a Stáb Dal-t és koncertet szervezzenek a helyiek segítségével. A dalhoz klipet is forgattak a tanyán.

Az előzetesek alapján a fiatalok egészen jól szórakoztak a falusi közegben, noha Fluor nem volt épp gyakorlott (valódi) tyúkok kézzel történő elkapásában, Iszak Eszter pedig látványosan nem tudott mit kezdeni egy baltával és egy farönkkel. Az ötfős csapat szekeret tol, szénakupacban hempergőzik, szamárra ül, egyszóval olyanokat tesz, amit Budapesten soha. Hogy azután a méhész kalandot megússzák-e, az kiderül novemberben: premier 9-én.