Eurovíziós arc tűnt fel a TV2-n, a Voice-ban

Voice Band, Heincz Gábor Biga
Vágólapra másolva!
Elindult a TV2 tehetségkutatója, pénteken már a második adás lesz képernyőn. A műsorban nem cédéről megy a zene, együttes játssza a dalokat a fellépők választása alapján.
Vágólapra másolva!

A Voice-ban élő zenekar kíséri a versenyzőket már a meghallgatások alatt is. A Voice Band tagjai közül Heincz Gábor "Biga" lehet a legismertebb a tévézőknek, ugyanis ő szerepelt az M1-en a magyar eurovíziós válogatón. Ott ugyan nem ő nyert, hanem a Compact Disco, ennek ellenére Biga és dala azóta is népszerű, a Learning to let go a verseny óta az egyik legjátszottabb dal a rádiókban és tévéreklámban is hallani. Heincz Gábor számos országban muzsikált, hat évig Mallorcán, két évig luxushajókon zenélt, de megfordult Portugáliában, Norvégiában, Angliában és Afrikában is. Dobrády Ákos, Hevesi Tamás, Torres Dani, Gáspár Laci, Balássy Betti, Varga Feri, Varga Viktor is ismeri, velük már dolgozott együtt.

Forrás: tv2

Juhász Attila "Jack" a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-zongora szakán végzett, utána Amerikában tanult tovább, majd Club 54 néven zenélt kollégákkal. Keresett hangszerelő és sessionzenész, továbbá számos jazzformáció állandó tagja. Baranyi Gergő a basszusgitáros, zenélt Malek Andrea zenekarában, a Fame és a Vámpírok bálja musicalekben, évekig a Crystal és a NOX zenekarral turnézott, Lerch István LiFT nevű triójának a mai napig tagja. A csapatban Balogh László a dobos, Budapesten szerzett dobtanári képesítést. Keresett sessionzenész, számos együttessel lépett fel, zenélt Király Viktorral, Tóth Gabival és a Megasztár-okban is közreműködött.