70 ezer órányi tartalomból válogat az új tévécsatorna

FBI Criminal Pursuit
Vágólapra másolva!
December 3-án indul a CBS Reality csatorna Magyarországon, ami a korábbi Zone Realityt váltja fel. Az átalakulás a CBS és a Chello Zone regionális együttműködéséből fakad, amelynek részeként nálunk az új csatorna a CBS tekintélyes, mintegy 70 ezer órás könyvtárából kínál műsorokat.
Vágólapra másolva!

A CBS Studios International és a Chello Zone bejelentette, hogy december 3-án új arculattal és tartalommal elindítja közös CBS csatornáit Európa, a Közel-Kelet és Afrika országaiban. A versenyhatósági jóváhagyások után a régió további országaiban a helyi kínálati viszonyoknak megfelelően indul majd CBS Drama, CBS Action és CBS Europa csatorna is. Az augusztusi bejelentést követően a régió 83 országában, így Magyarországon is elindul az új CBS csatorna.

Az CBS Reality műsorán olyan sorozatokat ismerhet majd meg a közönség, mint a többszörös Emmy-díjas 48 óra (48 Hours), vagy a sikeres törvényszéki valóságshow, a Judy bírónő (Judge Judy). A csatornára érkeznek újonnan, harmadik féltől megvásárolt programok is, mint az izgalmas bűnügyi dokumentumfilm-sorozatok, az FBI: Bűnözők nyomában (FBI Criminal Pursuit) és a Nincs menekvés (Nowhere to Run), a 10 évvel fiatalabb (10 Years Younger) átalakító műsor, a genealógiával foglalkozó díjnyertes sorozat, a Szerinted honnan jössz? (Who Do You Think You Are?), vagy a kórházi sorozat, az Újszülöttek vészhelyzetben (Baby ER) - közölte a Chello.