Jóban Rosszban: Peller Mariann apácának állt

Vágólapra másolva!
Az ÖsszeEsküvők műsorvezetőjének rádiós kolléganője megnyert egy fogadást, így ketten szerepelhettek a Jóban Rosszban szappanoperában.
Vágólapra másolva!

A Rádió 1-nél Hudák Anita - aki Száraz Dénes, azaz Tamás atya nagy rajongója - Peller Mariann kolléganője: előbbi 2010 nyár elején fogadott Nagy Tamással, a Jóban Rosszban producerével. Hogy mibe, azt már homály fedi, mindenesetre nyert, és ezzel megkapta a lehetőséget, hogy bekerüljön a szappanoperába.

Peller Mariann az Aktív-nak elmondta, hogy ketten kaptak lehetőséget apácaként: szerinte barátnője karaktere volt korábban körvonalazva, de a TV2-es műsorvezető lett mégis a fecsegőbb, társa visszafogott, csendes figurát kapott. Peller Mariann furcsamód izgult, mert ez nagyon új volt a számára - noha egy színjátszó csapat tagja, de ott lehet improvizálni, a Jóban Rosszban-nál pedig megkövetelik a pontos szöveget. "A stáb viszont nagyon nyitott, én meg nem vagyok mufurc alkat" - jelezte, hogy befogadó a közeg.

"A haj, a smink tizenöt perc volt mindössze, soha nem voltam kész ilyen gyorsan. A ruha felvétele viszont húsz-huszonöt perc, kifejezetten kényelmetlen a fityula, lehúzza a fejet, fojtogat" - kommentálta megjelenését. Mint mondta, a Kisdarázs című film láttán gyerekként eldöntötte, hogy nem szeretne apáca lenni.