Beperelte az RTL a TV2-n új műsorra készülő Alekoszt

VV alekosz
Vágólapra másolva!
Nem csak fenyegette az RTL Klub Alekoszt azzal, hogy hűtlensége miatt beperli, hanem már el is indította a pert. 2011 legismertebb valóságshow-szereplője azonban látszólag nem aggódik, bejár a TV2 székházába, és valami nagy dobásra készül. Többet erről nem akart mondani, mert a "magas színvonalú meglepéseket nagyon támogatja".
Vágólapra másolva!

"Nem szeretnénk nyilatkozni a per lezárultáig, amit természetesen elindítottunk. És persze a havi egymilliót azóta nem utaljuk, hogy megszegte a szerződését. Minden más vagyonelem a per tárgya" - mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az [origo] megkeresésére. Mint ismeretes, a csatorna realityarca volt Nagy Alekosz 2011 első felében, megnyerte a Való Világ 4-et, szerepelt a háromhetes Szerelem a legfölsőbb szinteken-ben - majd ősszel mégis a TV2-n bukkant fel, az ÖsszeEsküvők rezidenciájába költözött be. Az RTL szerint ezzel szerződést szegett (a csatornák a tehetségkutatók, realityk arcait több évre kötik magukhoz, letiltva a rivális kereskedelmi tévéken való szerepést).

"Folyamatos jogi kapcsolatban vagyunk, elkezdődött a procedúra" - erősítette meg Alekosz, aki az [origo] kérdésére elmondta, hogy Hajdú Péter cégével és a TV2-vel van napi kapcsolatban, és számíthat rájuk jogi ügyekben is. "A Maldív-szigeteki utazást visszavonta az RTL Klub, és mivel én szerettem volna Tündével elmenni, ez igen érzékenyen érintett. A lakást és a kocsit is el akarja perelni a csatorna, holott ajándékot nem illik visszavenni. Azokat magaménak érzem, hiszen megnyertem a valóságshow-t. A fizetésemet a TV2-es szereplés után rögtön zárolták, úgy emlékszem, öt havit átutaltak, de a decemberit már nem" - fejtegette.

Kérdésünkre, mi lesz, ha elveszti a lakást, kocsit, és büntetésképp több tízmilliót kell fizetnie, azt mondta, hogy "ez mindenkinek problémát jelentene", de bízik benne, hogy megnyeri a pert. "Segítenek nekem ebben a dologban, együtt vagyunk, közösen oldjuk meg" - tette hozzá a TV2-re és Hajdúra célozva.

A csatornán talán már tavasszal lehet műsora. "Sok minden körvonalazódik, de ezek szupertitkos dolgok. Hosszú távú együttműködés miatt jöttem a TV2-höz, és azt ígérhetem, hogy záros határidőn belül mindenki meg fog tudni mindent. Alakulnak a dolgok, gyakran vagyok a Róna utcában (ott van a TV2 székháza - a szerk.), most is onnan jövök, az Aktív-nak forgattunk Bettyvel. Többet nem is mondanék, mert én a meglepetések embere vagyok: a magas színvonalú meglepéseket nagyon támogatom!" - jelezte. Meglepetésként érte például, hogy a közelmúltban egy hazai humorista Farkasházy Tivadar hangján hívta fel (ennek örült), és meglepődött azon is, hogy egy internetes lap "az év legrosszabbul öltözött celebjének" választotta (ennek nem örült). Az átverős videó itt található:


A régi való világos társakról is kérdeztük: "Éva volt az első és egyetlen, aki felhívott az ÖsszeEsküvők után. Olivért kicsit hisztisnek találom, bár az ő oldaláról érthetőek az aggályok, azonban, ahogy ismerem magunkat, egy jó pálinka mellett meg tudjuk beszélni a dolgokat. Mondtam neki, hogy fogalmazhatott volna finomabban is, amikor átigazoltam, amikor beköltöztem a rezidenciára. Én fordított esetben diplomatikusabb lettem volna. De nem orrolt meg rám komolyabban, és nagyobb kalandokon is átmentünk már együtt."