Így jártam anyátokkal: hogyan tovább?

Neil Patrick Harris Így jártam anyátokkal
Vágólapra másolva!
Neil Patrick Harris előbb arról beszélt, hogy a nyolcadik évad lehet az utolsó, és sok más dolga van a világban, majd a Twitteren a rajongókat nyugtatgatta.
Vágólapra másolva!

Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal című igen sikeres komédiasorozat legkedveltebb szereplője arról beszélt az Access Hollywoodnak, hogy a nyolcadik évad egyben az utolsó lesz. "A mi szerződésünk lejár a nyolcadik végén, és ha akarnak még egy szezont, annak örülünk, de van még sok más munkánk" - jelezte, majd arról értkezett, hogy kinek milyen mozifilmes megkeresései vannak.

CBS

Lehet, hogy a színész a titokzatos szomorúsággal küzdő C. Ronaldo útjára lépett (aki menten felvidult, amint megemelték a fizetését), és így szeretne elérni némi gázsiemelést, de lehet, hogy tényleg kilépne a sorozatból, mielőtt végleg eggyé válik Barney Stinsonnal. Sokak szerint ez már régen meg is történt, de a rajongókat egy friss Twitter-bejegyzés nyugtatta meg. "Sok helyen arról ínak, hogy arról beszélek, hogy ki akarok lépni a sorozatból. Ez nem igaz! Továbbra is szeretem a sorozatot, és szeretem Stinsont" - írta a színész.