Malek a lányokat, Geszti a fiúkat kapta az X-Faktorban

Vágólapra másolva!
Kialakult a 2012-es X-Faktor mentorház-etap mezőnye, ezúttal huszonöten mentek tovább. Malek Miklós a lányokat készítheti fel, Ferónak a csapatok jutottak.
Vágólapra másolva!

Lezárult a tábor-szakasz, huszonöt énekes vagy csapat ment tovább: az X-Faktor szeptember 30-i adásából az is kiderült, hogy mely mentor kikkel dolgozik majd ősszel. Malek Miklós a lányokat kapta, nála próbálkozik Jáger Kinga, Pál Loretta vagy Csobot Adél, aki hetedikként jutott be kategóriájában (eddig mindig hat lány ment a mentorok házába).

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Nagy Feró a csapatok felkészítője lesz, ő tehet azért, hogy a Soldiers vagy a Spirit befusson. Keresztes Ildikó a két korábbi évadban mindig a fiatal fiúkat kapta, most a 28 fölöttiek mentora lesz, nála próbálkozik Kovács Erika, Stone vagy Zámbó Krisztián, aki igen hamis volt a tábor-szakaszban, de mégis továbbjuttatták. Geszti Péter ezúttal a fiúkra felügyel, olyanok kerültek hozzá, mint Meggyes Csaba vagy Oláh Gergő. A huszonöt fellépőből 12 kerül be az élő show-ba: hogy kik, az a mentorok házában derül majd ki.

Olvasnivaló: A kis Zámbó összeomlott, elrontotta az X-faktoros selejtezőt