Kódolatlan nap az HBO-n, új magyar sorozattal

Vágólapra másolva!
A magyar HBO csatorna 2012. október 22-én, hétfőn, egy bárki által hozzáférhető kódolatlan napon mutatja be új saját gyártású drámasorozata, a Terápia az első epizódját.
Vágólapra másolva!

Október 22-én, kódolatlan napon mutatja be az HBO a Terápia az első epizódját. A negyvenrészes szériát nyolc héten keresztül, december 15-ig minden hétköznap 21.00 órától követhetik a nézők a magyar HBO csatornán.

A Terápia főszereplője a híres pszichológust játszó Mácsai Pál, aki hétfőtől csütörtökig fogadja rendelőjében pácienseit. A produkció közlése szerint Mácsait hétfőnként a problémásan szexi és szerelmes Marozsán Erika, keddenként az alfahím nagymenő üzletember Nagy Ervin, szerdánként a sérült tornászlány Sztarenki Dóra, csütörtökönként pedig az állandó harcban álló házaspár Szamosi Zsófia és Nagy Zsolt keresik fel. Péntekenként azonban Mácsai Pál karaktere egykori tanáráhozt, mentorához látogat - ő Csákányi Eszter -, hogy segítséget kérjen a saját problémái megoldására.

Forrás: HBO

Az Enyedi Ildikó és Gigor Attila rendezte széria kuriózuma, hogy a 25 perces epizódok jeleneteinek többsége egy szobában, sőt egy kanapén, illetve egy fotelben játszódik. Korábbi cikkeinket itt találja.