Bukdácsolt jobbra-balra a Barátok közt szereplője

aradi balázs, barátok közt
Vágólapra másolva!
Aradi Balázs Berényi Miklós fiát alakítja a szappanoperában: 2010-ben tűnt fel a Mátyás király téren, és eleinte csetlett-botlott, mert hiányzott a rutin. Idén tartott az új szereplőváltástól, de már az első közös forgatás után megnyugodott, s nagyon jó véleménnyel van az Illés Petit alakító új színészről.
Vágólapra másolva!

Kiss Péter Balázs (róla itt olvashat többet) könnyen beilleszkedett a Barátok közt szereplői közé, ezzel nagymértékben megkönnyítve a régiek munkáját. Aradi Balázs tehetségesnek tartja az új fiút, s reméli, ilyen gördülékenyen fog menni a közös munka a továbbiakban is: "Én 2010-ben minden képzettség nélkül, abszolút amatőrként kerültem be a Barátok közt-be. Mivel Peti nem ilyen szinten van, sokkal gyorsabban mennek a forgatások. Már az első jelenetek is egyszerűen és könnyen elkészültek, hisz nagyon jó partner és soha nem marad le. Emlékszem, én az első néhány hónapban bukdácsoltam jobbra-balra, nagyon sokat kellett velem külön foglalkozni, de nála erre szinte egyáltalán nincs szükség"- mondta az [origo]-nak. "A színészet olyan munka, amit teljesen komolyan, száz százalékosan kell csinálni, és ha valaki nem tudja így, az nyilván a többi szereplőt is gátolja, lassítja a felvételeket. Peti nem hátráltat senkit, és remélem, a későbbiekben még inkább összeszokunk"- tette hozzá.

Forrás: baratok.hu

Barna Zsomborhoz hasonlóan ő is jelentkezett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de az utolsó rostán kiesett, úgyhogy a továbbiakban is a sorozat szereplője marad. Nem került be a legjobb tizennégy közé, ezért idén biztosan nem folytatja tanulmányait. Látja esélyét annak, hogy a következő felvételi jelentkezésnél újra megpróbálja, bár neki nem lenne könnyű otthagyni a Barátok közt stúdióját: az egyetem szabályzata ugyanis magában foglalja, hogy aki felvételt nyert valamelyik szakra, az egy jó ideig nem szerepelhet tévésorozatokban. "Ezt el kell fogadni, és szerencsére a készítők is megértik és tisztában vannak azzal, hogy bár nagyon szeretek itt lenni, nyilván tovább szeretnék tanulni" - kommentálta a szabályt.

Mikor tizenhat évesen bekerült a sorozatba és épp egy tizenhat éves srácot kellett eljátszania, magából, saját személyiségéből merített leginkább: "Sok mindenben hasonlít rám Jenes Balázs; én is ugyanilyen haverkodós-típus vagyok, nagyon sok időt töltök a barátaimmal. Emellett Balázsnak van egy olyan jellegzetessége, hogy a kelleténél többször próbál okoskodni és elszáll, mondhatni nagy arca van. Volt már erre példa sajnos a való életben, voltak ebből adódóan konfliktusaim, de már tudatosan próbálok tenni ez ellen."

Forrás: baratok.hu

"A sorozatot csaknem kétmillióan kísérik nyomon, és ennyi emberből rengetegen vannak azok, akik nehezebben választják el a valós és a sorozat eseményeit. Ha találkozunk az utcán nem egyszer volt már ilyen, oda jönnek hozzám és Jenes Balázzsal akarnak beszélgetni. A kedvenc ilyen sztorim Ausztriában történt, mikor bementem az autópálya melletti benzinkútnál a mosdóba, s egy néni rám szólt, hogy béküljek már ki az apámmal"- mesélte.