Borul az RTL Klub műsorrendje

1 perc és nyersz
Vágólapra másolva!
Október elsejétől, hétfőtől új időpontban látható A gyanú árnyékában és visszatér az 1 perc és nyersz! című családi vetélkedő.
Vágólapra másolva!

Hétfőtől megváltozik az RTL Klub programja: kora reggel, 7.35-kor kezdődik a Híradó, amely hétfőn az RTL Klub vasárnap esti, míg keddtől péntekig az RTL II 23 órás Híradó-jának ismétlése. Emiatt később kezdődik a Reflektor és a Reggeli - Csak Csajok című műsor. 14 órától az előző napi Fókusz ismétlése kerül adásba, majd 14:40-től a Pasik ismétlését láthatják a nézők. 15.10-től egy új telenovella, a Bűnös szerelem kerül képernyőre, Lorena Rojas és Mauricio Islas főszerepléséve - tudatta az RTL.

17.15-kor kezdődik A gyanú árnyékában, ezután a Híradó jön. október 1-jén visszatér a képernyőre Sebestyén Balázs vezetésével az 1 Perc és nyersz!: idén azonban nemcsak egyéni játékosok, hanem párosok is megküzdenek a milliókért, ráadásul többségében új játékok szerepelnek a feladványok között.

Fotó: Bársony Bence, RTL Klub, sajtóklub

A műsorstruktúra változása előtt szeptember 30-án RTL II nappal köszönti az RTL Klub az új csatorna indulását. Az RTL-csoport kábel portfóliójának legújabb tagja, az RTL II október 1-jén délután 2 órakor kezdi meg adását. Vasárnap a nézők összefoglalót tekinthetnek meg azokból a sorozatokból, amelyek szerepelnek az RTL II műsorkínálatában. Az RTL Klub vetíti le az I love Gjoni című sorozat első epizódját, majd itt köszön el hivatalosan az anyacsatornájától a Heti hetes, amely megszokott gárdája októbertől már az új televízión folytatja. Több év kihagyás után tér vissza a képernyőre Máté Krisztina a Forró nyomon című magazinműsoral.

Olvasnivaló:
Lesz önnél RTL II hétfőtől? Nézze meg itt:
Hat szolgáltatóval egyeztek meg - 3 millióan láthatják az RTL II-t