Új vetélkedőt kapott Sebestyén Balázs

szórakozz, Kiújulhat a viszály Stohl András és Sebestyén Balázs között
Vágólapra másolva!
Az RTL Klubon ősszel még lesz Egy perc és nyersz, utána viszont indul A kód.
Vágólapra másolva!

Az RTL-en jó nézettséggel ment az Egy perc és nyersz, így a csatorna visszahozza néhány hétre, szeptemberben és októberben. Az ősz második felére az RTL azonban egy új gameshow-t tartogat, ez lesz A kód, amely a modern televíziózás követelményeinek megfelelően nem merül ki annyiban, hogy kvízkérdéseket kapnak a játékosok (ez 2012-ben már nem lenne elég a tévézőnek), hanem más izgalmakat is próbál belecsempészni a stáb. Sebestyén az RTL évadindító sajtóeseményén egy piramisjellegű díszletről beszélt, ahol a párosok haladnak, minden jó válasszal lépve tovább. Különféle összegekkel gazdagodnak, azonban csak akkor kapják meg a nyereményt, ha visszafelé is sikerül megtenni az utat - emlékezve minden korábbi szakasznál adott helyes válaszra.

Kolosi Péter programigazgató az [origo] kérdésére nem kívánta elmondani, mely külföldi licencről van szó. Jelezte, hogy nem magyar fejlesztésű a vetélkedő, de szerinte annyiban módosul a magyar verzióban a játék menete, és annyiban új lesz a díszlet is, hogy nincs értelme összehasonlítani más országban bemutatott gameshow-val.

Forrás: Szabó Balázs [origo]

A műsor játékosválogatójára már futnak a felhívó szpotok a csatornán, a bábozós kisfilmért a műsorvezető elnézést is kért mentegetőzve, mondván, nem ő találta ki a koncepciót.