Több régi szereplőt hív vissza az új Dallas

Ted Shackelford
Vágólapra másolva!
Most írják az idén visszatért Dallas következő évadjának történéseit: elképzelhető, hogy további ismert karakterek kerülnek a képernyőre 2013-ban.
Vágólapra másolva!

JR "Jockey" Ewing (Larry Hagman), Bobby Ewing (Patrick Duffy) és Sue Ellen Ewing, azaz Samantha (Linda Gray) már visszatért a 2012-re új történetszálakkal, új évaddal előrukkoló új Dallas-ban, de elképzelhető, hogy további karakterek bukkannak fel a kultikus sorozatban.

Cynthia Cidre, a széria producere a TV Guide-nak elmondta, hogy a sztorikon dolgoznak, megállapodás más régi színészekkel még nincs, de könnyen lehet, hogy Gary Ewing (Ted Shackelford - a képen) és Valerie Ewing (Joan Van Ark) is felbukkan majd. A szakember - aki a napokban találkozott újfent Joan Van Arkkal - elárulta, hogy már az újraindulás utáni első szezonban is felmerült a nevük. Ugyancsak szóba került Donna Mills meghívása, őt a Dallas testvérsorozatából ismerheti a közönség - de még nem dőlt el, hogy a Knots Landing karaktereit beteszik-e a Dallas-ba.

A sorozat itthon hamarosan az RTL-en esz látható. Az USA-ban a visszatérés sikeres volt, az új évad augusztus 8-án ért véget, kábeltévén jó eredménnyel, 4,3 millió nézővel búcsúzott.