Ittas vezetésen kapták a sorozatsztárt

walking dead
Vágólapra másolva!
Az USA-ban és a magyar letöltők körében rendkívül népszerű horrorsorozat, a The Walking Dead Scott Wilsonjának bevonták a jogosítványát gyorshajtás és ittas vezetés miatt.
Vágólapra másolva!

A kedvelt horrorsorozat, a The Walking Dead egyik szereplője, az alkoholista farmert alakító Scott Wilson került bajba ittas vezetés miatt - írta augusztus 27-én a The Wrap. A hetvenéves színész egy héttel korábban bukott le Peachtree Cityben, amikor jóval a megengedett sebesség fölött vezetett - mikor megállították, bevallotta, hogy korábban skót whiskyt és bort is fogyasztott egy étteremben. A vizsgálat szerint véralkoholszintje a maximálisan megengedett sokszorosa volt. A rendőrök már várták egy útszakaszon, ugyanis korábban bejelentést kaptak, hogy valaki vélhetően részegen vezet.

Scott Wilson a zombisorozat előtt a Helyszínelők kilenc részében is szerepelt, előtte pedig az Esküdt ellenségek, a Pearl Harbor - Égi háború, a Hullahegyek, fenegyerek vagy az X-Akták nézői láthatták.

A The Walking Dead Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard képregénye alapján készült, egyelőre két évad készült belőle, de mivel igen sikeres, 2013-ra már írják a harmadikat.