A Heti hetesnél bíznak Hernádi Judit visszatérésében

hernádi judit, heti hetes
Vágólapra másolva!
A stáb bízik benne, hogy a színésznő visszatér az RTL2-re költöző Heti hetes-be - mondta az [origo]-nak a műsor producere.
Vágólapra másolva!

Tizenhárom év után hagyja ott a Heti hetes csapatát Hernádi Judit. A korábban leírtakkal ellentétben a színésznő állítólag nem a gázsi csökkentése miatt száll ki a show-ból, és a műsor producere szerint egyáltalán nem biztos, hogy végleg elköszön a nézőktől.

A Heti hetes 501. adását szeptember utolsó vasárnapján sugározza az RTL2. A produkció csak csatornát vált, a díszlet és a szereplők is maradnak. A műsorban érdemi változás nem lesz, alapvetően ugyanaz a Heti hetes fog folytatódni, amit már ismernek a nézők.

"Nem igaz, amit más lapokban olvastam, miszerint Hernádi Juci helyére beültetünk egy új női szereplőt, erről nincs szó. Ugyanazok az arcok fognak szerepelni továbbra is, akik eddig, hisz tíz állandó tagunk van, az elmúlt években pedig összesen 91 szereplő fordult meg a stúdióban. Hernádi helyén forgás, csere lesz, Kern András és Ábel Anita neve mindenképp felmerül"- árulta el az [origo]-nak a producer, Ónodi György.

Kit látna a műsorban? Írja meg nekünk!