Szakállas és melák az RTL kincse

Vágólapra másolva!
A több tucatszor ismételt Kincs, ami nincs továbbra is hoz egymillió nézőt, ezzel Bud Spencer filmje a negyedik legnézettebb műsor lett a nyári uborkaszezonban, a Tények pedig vezet a teljes lakosságnál. Az olimpiai megnyitó 11. a listán, előrébb kerülhetett volna, ha nem későn kezdődik és nem tart a műsor négy és fél órát. Heti nézettség.
Vágólapra másolva!

Az év 30. hetében a 15,9 százalékos RTL Klub volt a legnézettebb magyar tévé, a 15,19 százalékot elért TV2 előtt. Az olimpia adta löket még nem látszott az MTV számain (9,24%), a középmezőnyt pedig a Cool TV vezeti. Egymilliós átlagos nézettséget csak három műsor ért el, az olimpia megnyitó csak 11. lett a listán, de ennek az az oka, hogy este fél tízkor kezdődött a tévéműsor, és közel négy és fél órán át tartott, sokan nem bírták ébren. Újfent kiderült, hogy Bud Spencerrel és Terence Hillel bári eladható nyáron, a rengetegszer vetített Kincs, ami nincs negyedik lett a listán. (Arról, hogy milyen nevetséges összegbe kerül egy ilyen ismétlés, és hányszor adta le a filmet valamelyik magyar tévé, itt olvashat többet.)

A kereskedelmi célcsoportban a 15,55 százalékos RTL-t 14,27 százalékkal követi a TV2, a köztévé egyes csatornája 6 százalékot jegyzett. A reklámozóknak fontos kategóriában a Cool meglehetős fölénnyel verte a Film+ csatornát és a Viasat3-at.

Top 20, teljes lakosság

Forrás: agb nielsen

Minden műsor a legnézettebb adásával szerepel.
Forrás: AGB Nielsen