Ronda állatokat népszerűsít a Nat Geo Wild

nat geo
Vágólapra másolva!
Külsejükkel undort keltő, vagy nem túl szép állatokról, dél-afrikai partoknál vadászó cápákról és Vietnam területén élő furcsa hüllőkről szóló filmekkel készül a csatorna augusztusra.
Vágólapra másolva!

A Bizarr állatvilág című sorozatban a zoológus Lucy Cooke kutatóként, filmkészítőként az előnytelen megjelenésük miatt legkevésbé szerethető állatok megkedveltetéséért, védelmeéért harcol: a széria augusztus 15-től látható a csatornán.

Forrás: nat geo wild

A Méregtúrán Kennyvel és Zoltánnal, amely augusztus 4-én kerül képernyőre, már magyar szereplővel is bír: Dr. Takács Zoltán kutatócsapatával hosszú ideje egy alapos toxin-leltár elkészítésén dolgozik. A filmben a magyar származású, jelenleg az Egyesült Államokban élő tudós a program keretében Kenny Broad búvár-környezetantropológus társaságában Vietnamba utazik, hogy méregmintát vegyen az ázsiai ország legveszélyesebb hüllőitől.

Nyár vége felé, augusztus 27-én vetíti a csatorna a Cápatámadás közelről című filmet, amelyet egy vakmerő búvárokból és természetvédőkből álló csapat Dél-Afrika ragadozóktól nyüzsgő parti vizeiben forgatott.