Otthagyja a tehetségkutatót az egyik legnagyobb sztárja

Steven Tyler
Vágólapra másolva!
Két évad után kilép az American Idol-ból Steven Tyler, az Aerosmith énekese.
Vágólapra másolva!

Két évadot (a tizedik és a tizenegyedik szezonról van szó) lehúzott az American Idol tehetségkutatóban Steven Tyler, az Aerosmith énekese, de úgy érzi, hogy vissza kell térnie zenekarához - közölte a műsort vetítő Fox tévécsatorna. A rockegyüttes énekese jelezte, hogy ideje visszatérni első szerelméhez, az Aerosmith-hez, annak ellenére, hogy az Idol alatt jól szórakozott, a felvételek minden percét élvezte.

A show kreátora, producere, Simon Fuller szerint Tyler egy igazi bálvány, akinek kilépése ugyan fájó, de tíz évvel korában nem is gondolta volna, hogy egy ilyen kaliberű rocksztár igent mond a műsorra. Természetesen megérti döntését, közölte, majd még udvarolt neki egyet, a csapatot minden idők legjobb amerikai rockbandájaként aposztrofálva.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Ez másik ismert előadó, Jennifer Lopez is a kilépést fontolgatja, legalábbis a Today című műsorban azon morfondírozott, hogy nagyon fájó és nagyon fontos lépést kell meghoznia. "Azon gondolkodom, hogy ideje lépnem, és olyan dolgokkal kéne foglalkoznom, amiket nagyon szeretek" - jelezte.