Őket nézte a fél világ: nyolc nő a Baywatchból

Vágólapra másolva!
Egy időben a világ legnézettebb sorozata volt, száznál több országban vetítették. A nagy nyári forróságra való tekintettel újra elővettük a női főszereplőket, hiszen a férfinézők nem feltétlenül David Hasselhoff izzadt, szőrös mellkasa miatt kedvelték a Baywatch-t. Az alábbi nyolcas egy része a valóságshow-k felé vette az irányt, és közös pont még, hogy többen megfordultak Al Bundy mellett.
Vágólapra másolva!

Erika Eleniak

Forrás: Northfoto/Sony Pictures

A kaliforniai lány, egykori gyerekmodell, aki egykor az E. T.-ben kezdte (őt csókolta meg Elliott az osztályteremben), Shauni McClain karakterét kapta a Baywatch-ban, három évadon át, 1989 és 1992 közt volt a sorozatban. 2006-ban szült egy kislányt, 2010-ben forgatott a Született feleségek-kel, mostanában pedig csak a Spielberg-film 30. évfordulója kapcsán merült fel a neve.

------------------

Yasmine Bleeth

Forrás: [origo]

Az orosz-zsidó, német, francia és algériai felmenőkkel rendelkező színésznő tíz hónaposan kezdte a pályát, babasampont reklámoztattak vele. A Baywatch után a People magazin a világ 50 legszebb embere közé választotta, később hozzáment egy sztriptízbár tulajdonosához, kemény kokainista lett. 12 éve forgatta a Titans című sorozatot, azóta semmi nyoma.

------------------

Pamela Anderson

Forrás: AFP/Getty Images/Alberto E. Rodriguez

C. J. Parker volt a Baywatch-ban 1992 és 1998 közt, utána is sokat lehetett olvasni róla. A finn és orosz ősökkel rendelkező modell, színésznő az elmúlt években rákapott a valóságshow-kra, szerepelt az ausztrál, az indiai, majd a brit Big Brother-ben. 2010-ben az amerikai Szombat esti láz-ban, azaz a Dancing with the Stars-ban ügyködött szép sikerrel, hét hetet ment, egy évre rá a formátum argentin verziójában mutatta meg magát.

Ön kiket tenne a magyar Baywatch-ba? Írja meg nekünk!

------------------

Donna D'Errico

Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown

Az Egy rém rendes család egy részében is szerepelt, de a tévézők főleg a Baywatch-ból (1996-1998) és a spinoffból, a Baywatch Night-ból (1996-1997) emlékezhetnek rá. Később kisebb szerepei voltak, a lapokba főleg magánéletével került: férjétől, a Mötley Crüe Nikki Sixxétől hol elvált, hol meg hozzáment. Legutóbb arról beszélt, hogy keményen edz, hogy megmássza az Ararátot, ugyanakkor főzőműsort is tervezgetett.

------------------

Traci Bingham

Forrás: AFP/Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Az olasz és cherokee indián felmenőkkel bíró modell, színésznő 1996 és 1998 közt alakította Jordan Tate karakterét az óceánparti sorozatban. Kisebb tévés szerepeket kapott még (Egy rém rendes család, Bevery Hills, 90210), legutóbb - két éve - David Hasselhoff Roast-ján láthatták a tévézők a harcos vegetáriánus szépséget.

------------------

Nicole Eggert

Forrás: AFP/Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A Ki a főnök? után kapta meg a szerepet a Baywatch-ban, a sorozat harmadik és negyedik évadjában játszott. Akárcsak több kolléganője, érdekes módon ő is feltűnt az Egy rém rendes család-ban, és éppúgy, mint Traci Bingham, ő is sokat szerepelt valóságshow-kban. Ahogyan Yasmine Bleeth, Nicole is reklámozott babasampont. A színésznő tavaly nyáron volt a lapokban, akkor szülte második kislányát.

------------------

Gena Lee Nolin

Forrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison

1994-ben gameshow-val kezdte, szappanoperával folytatta, a nagy dobás azonban a Baywatch volt, ahol Neely Capshaw karakterét hozta. A hazai tévézők a nem túl épületes Sheena, a dzsungel királynője című sorozatban is láthatták sokat, egyfajta női Tarzanként, hiányos öltözékben ugrált a dzsungelben, hogy megmentse az állatokat. A színésznő később három gyereket szült két apától, legutóbb a tévézők a Roast-ban találkoztak vele.

------------------

Carmen Electra

Forrás: AFP/Getty Images/Imeh Akpanudosen

Eredetileg Tara Leigh Patricknak hívták, Pamela Anderson mellett talán ő a legismertebb a nyolcasból. Modell, színésznő, énekesnő, táncos, tévés személyiség. A Baywatch-ban 1997-1998 közt forgatott, Leilani "Lani" McKenzie karakterét vitte. Dennis Rodman egykori felesége filmjeiben nem nyújtott maradandót, több alkotás (Katasztrófafilm, Spárta a köbön, Horrorra akadva 4) után is Arany Málnára jelölték.

Ön kiket tenne a magyar Baywatch-ba? Írja meg nekünk!