Horváth Éva és Gaál Noémi kell a magyar Baywatchba

horváth éva
Vágólapra másolva!
Az [origo] tévérovatának olvasói szerint az Éden Hotel műsorvezetője és a TV2 időjárás-jelentője mutatna jól piros kis ruhában a strandon.
Vágólapra másolva!

Olvasóink szép számban olvasták a Baywatch-lányokról szóló, képes cikkünket a napokban, amelyben arról kérdeztük őket, vajon kikkel tudnák elképzelni a sorozat hazai remake-jét. Egy balatoni Baywatch több olvasónk szerint remekül működne Horváth Évával, Gaál Noémivel, Szabó Erikával és Fresh Wikivel, de kapott szavazatot Bódi Szilvia, Pokorny Lia, Kováts Adél, VV Éva, VV Anikó, Dukai Regina, Balogh Edina is.

Akadtak, akik volt pornósokat látnának egy ilyen életmentő sorozatban, jött voks Vad Katira (az egykori Michelle Wildra) és Niki Beluccira is. A tévések közül Iszak Eszter, Kiss Ramóna mellett kapott szavazatot - különös módon - Hajdu Steve és Bajor Imre, de akadt elégedetlen levelező is, aki szerint a velencei szabadstrandon, Gárdonyban és Agárdon "sokkal csinosabbak a lányok, szebbek a fiatalasszonyok, kismamák", mint a Baywatch szereplői voltak fénykorukban. Olvasónk elégedetten konstatálta, hogy a nádas mellett a "legújabb bikinidivat is látható."

Horváth Éva-fotókat itt talál.