Szirota Jennifer: Haknisztár leszek, és nincs is ezzel semmi bajom

Vágólapra másolva!
A Csillag Születik döntősének álmai közül egy már teljesült, hiszen ott volt a legjobbak között a tehetségkutató fináléján. Nagy vágya Amerikába utazni, New Yorkban szeretne élni, az apjáról írt cikkeket pedig erős túlzásnak érezte.
Vágólapra másolva!

"Nagyon jól éreztem magam a döntőn, a szombat volt életem legszebb napja. Régóta vágytam rá, hogy döntős legyek egy tehetségkutatón, és ez most végre valóra vált. Különös élmény volt amiatt is, hogy duettet énekeltem az egyik kedvenc zenekarom frontemberével, Czutor Zolival. Azért választottuk őt a dalhoz, mert hozzá is közel áll a jazz és a rock, valamint véleményem szerint egy nagyon erős kisugárzású, kitűnő hangú énekes. Emiatt könnyen ment a dalválasztás is, hisz a Bring me to life-ot mindketten szeretjük"- mesélte az [origo]-nak a nyirmadai énekes.

rtlklub.sajtoklub.tv

Nem csalódott, amiért nem ő nyerte meg a negyedik szériát, elmondása szerint így is sokat kapott a műsortól: "Általában az építő jellegű kritikát elfogadom, és próbálok a dolgokon változtatni, nyitott vagyok mások véleményére. Azt szoktam mondani, hogy mindenkit meghallgatok, de nem hallgatok bárkire. A zsűritől kaptam hideget és meleget is, a pozitív hozzászólások mindig feltöltöttek, sok energiát adtak. Puzsér Róbert szavai sem estek rosszul, egyetértek azzal, hogy haknisztár leszek, és nincs is ezzel semmi bajom, szívesen fogok menni nyáron falunapokra és egyéb rendezvényekre. Abban remélem nincs igaza, hogy fél év múlva el fogok tűnni, én mindent meg fogok tenni azért, hogy ne így legyen".

Két nagy álmot dédelget óvodás kora óta: az egyik az, hogy New Yorkban éljen, a másik pedig, hogy sikeres jazzénekes legyen egy zenekarban. "Mindig lenyűgöztek azok a filmek, melyeket az amerikai nagyvárosban forgattak, szívesen olvastam róla könyveket, és imádom a hatalmas, fényűző épületekről készült képeket nézegetni. Most is beleborzongok, miközben beszélek róla, mert nagyon szeretnék eljutni oda. Ha megnyertem volna a tizenkét milliót, kiutaztam volna pár hétre kicsit körülnézni, de ez a tervem most elhúzódik. Jövőre az érettségire fogok koncentrálni, aztán szeretnék magántanárhoz járni és énekesként csatlakozni egy jazz zenekarhoz"- meséli terveiről.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Az ismertséggel járó helyzeteket megszokta az elmúlt időszakban, már nem lepődik meg, ha az utcán utána fordulnak vagy sugdolóznak mögötte. Azt is próbálja kezelni, ha valótlan hírek terjednek el a sajtóban. "Például amit apukám kritikus helyzetéről írtak a lapok, az erős túlzás. Egyáltalán nincs olyan állapotban, hogy bármikor lebénulhat és az sem igaz, hogy félve álltam színpadra az elmúlt hetekben, mert bármikor baj lehet otthon. Az tény, hogy le kell fogynia, de ebből nem kell szenzációt csinálni"- magyarázza.

A döntős lányra nagyon büszke Nyirmada, a helyiek közösen izgulták végig a döntőt a település Fő terén egy hatalmas kivetítő előtt. Jennifer tegnap érkezett haza Budapestről, nagy meglepetéssel fogadták a település lakói: "Apukám vitt haza autóval, de mielőtt az otthonunkhoz értünk volna, azt mondta, oda kell kanyarodnia a hivatalhoz elintézni valamit. Mikor odaértünk az önkormányzat épülete elé, több százas tömeg várt rám. Mindenki gratulált, én pedig teljesen elérzékenyültem attól, hogy ennyire büszkék rám az itthoniak."

Bella Brigitta