Végzetes volt a Halál Csókja-ceremónia az Éden Hotelben

éden hotel
Vágólapra másolva!
Egy nap van hátra a második Éden Hotel fináléjáig. Az utolsó előtti adásban a két döntős páros összetételéről döntött a Halál Csókja nevű ceremónia.
Vágólapra másolva!

A május 22-i adásban akkora volt a jövésmenés a Viasat3 valóságshow-jában, mint csúcsidőben a Keleti pályaudvaron: előbb elment két régi szereplő, majd betoppant az első szériából három játékos. Amikor végül Aliz, Kristóf és Ádám leléptek, és a tévéző épp azt számolgatta, vajon hányan vannak épp az óceánparti ingatlanban, akkor váratlanul megjelent még Pít és Noémi, akikkel máris újabb muri kezdődött.

Forrás: viasat3

A jókedv hamar elült, a feszültség vette át a helyét az utolsó előtti napon, mert a három, még versenyben lévő pár tudta, hogy csak kettő keveredhet el a döntőig, ahol már tényleg 25 millió forint a tét. A Halál Csókja ceremónia döntött május 23-án arról, hogy ki vagy kik vesztik el a fődíj megnyerésének lehetőségét, pár hét, vagy két hónap taktikázás után.

Levente és Szöcske botlott végzeteset egy nappal a vége előtt: vesztüket egy teszt okozta, mindketten abba buktak bele, hogy nem ismerték jól párjukat. Előbbi kiesésén Anikó nagyjából egy ezredmásodpercet bánkódott, majd amikor beköltözött éjjel az első évados trió, ujjongva, mámoros sikításokat hallatva ugrott a nyakukba.