Elvesztette vezető helyét a Barátok közt

Vágólapra másolva!
Az év 18. hetében az RTL-es tehetségkutató, a Csillag születik vette vissza a vezető pozíciót a nézettségi listán a barátoktól. A top 30-ban mindössze egy MTV-s műsor található, 1,2 milliós adást csinált a Jóban Rosszban, 32 százalékkal ment a Megasztár. Heti nézettség.
Vágólapra másolva!

18,2 százalékos közönségaránnyal az RTL Klub volt az év 18. hetének legnézettebb hazai televíziója, ezt a TV2 (15,6%) és az m1 követte (8,1%), a kisebb kereskedelmi tévék közül pedig a Film+ nyert. A 18-49-es célcsoportban bő három százalékponttal verte az RTL legnagyobb riválisát, a középmezőnyben pedig a Film+ verte a Coolt, a Viasat3-at és az m1-et is.

A reklámozóknak fontos korcsoportban a Kutyahideg című film ugrott a lista élére, ez a teljes lakosságnál csak ötödik lett. Utóbbi kategóriában a több héten át éllovas Csillag születik visszaelőzte a múlt héten élre ugró Barátok közt szappanoperát, a TV2 pedig behozta a Tények-et a dobogó alsó fokára.

Top 30, teljes lakosság

Forrás: agb nielsen

Mindem műsor a legnézettebb adásával szerepel.
Forrás: AGB Nielsen

A csatorna neve után a dátum, a kezdés időpontja, a műsor időtartama látható. A műsor címe után a nézőszám, majd a közönségarány olvasható.