A tíz legjobb nő az Éden Hotelekből

Vágólapra másolva!
A Viasat3 valóságshow-jába nem titkoltan jó testű és jól kinéző szereplőket válogattak, hiszen az első évadot Kolumbiában, a Karib-tenger partján, a másodikat Mexikóban, a Csendes-óceánnál vették fel, jó harminc fokban, így rendre fürdőruhás, bikinis szereplőkkel forgattak. Lássuk a tíz legvonzóbbat!
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel második évadja még nem ért véget, hátra van szűk két hét - de mivel új szereplő már nem jön, láthattuk a castingon megfelelt összes lányt. Ez a skandináv formátum sokkal jobban ráment a látványra, mint a többi, itthon forgott reality: ez elsőben 13 lány fordult meg, a másodikban ennél is több, így velük állítottunk össze egy kis csapatot, amellyel elmennénk egy hosszabb vitorlástúrára.

1. Edina

Forrás: VIASAT3/Nánási Pál

Az Éden Hotel 2. régi lakója, ott volt az elején, ott van a végjátékban. Szerelembe hullott, szexelt is, éjszakai aktivitásáért és a vele kialakítható romantikus szálért szerethették a szerkesztők - az viszont nem derült ki, milyen lett volna jelleme, karaktere, ha ideje 90 százalékát nem párban tölti.

-----------------------

2. Betti

Forrás: Viasat3

A második szériában tűnt fel, sajnálatosan rövid ideig, ugyanis meglehetősen naivan játszott: Márk ki is tette a szűrét, a május 10-i adásban lecserélte Noémire, akivel szerinte jobbak az esélyei. Míg a legtöbb nő úgy ment ebbe a stratégiai játékba (és a Való Világ-ba, Big Brother-be), hogy érzelmeknek hely nincs, lényeg a főnyeremény, a pénz, a romantikus lelkű Betti arról ábrándozott, hogy megleli a szerelmet.

-----------------------

3. Aliz

Forrás: Viasat3

Kis híján megnyerte az első szériát, de Kristóf biztosra ment, és a megnyerhető összeg felénél, 12,5 milliónál nem bírta tovább. Aliz értelmes nő volt, érzelmileg nem nagyon kötődött senkihez, de a végén elkövette azt a hibát, hogy a két érdekcsoport közt csapongott, így végül megbízhatatlannak tűnt a későbbi nyertes számára.

-----------------------

4. Rea

Forrás: Viasat3

Homályos emlékink szerint az első sorozat legelején ment be csábítóként, de rejtélyes magabiztossága csak arra volt elég, hogy az első adandó alkalommal kiessen: nem tudta szétválasztani az egy nappal korábban összeállt párokat sem.

-----------------------

5. Alexa

Forrás: Viasat3

Az április 2-i adásban feltűnt Horváth Éva műsorvezető, és új elemként felajánlott százezer forintot annak a játékosnak, aki feladja a stratégiai játékot. A licit folyamatosan emelkedett, végül 850 ezernél a párjában amúgy sem bízó Alexa megtört és vállalta, hogy összecsomagol és kiköltözik (volt olyan lakótársa, aki elmondása szerint feleekkora összeget sem látott még egyben, de maradt.) Szerintünk ezért - Alizhoz hasonlóan - ő is az okosabb szereplők közé sorolható.

-----------------------

6. Jennifer

Forrás: Viasat3

Az első Éden Hotel-ben húzta meglepően sokáig, annak ellenére, hogy reménytelenül messze állt a játék irányadó vonulatától, nem nagyon tudta, mi miért történik, csak rácsodálkozott a taktikázó társak által okozott fordulatokra. Álomszuszék, kissé lelassult, de dekoratív szereplő volt.

-----------------------

7. Nikolett

Forrás: Viasat3

Nem volt számottevő karakter a második szériában, egy párcserés hét során végig bizonytalankodott, nem tudott sem női, sem férfi szövetségeseket szerezni. Egy jó fotóját azért felleltük.

-----------------------

8. Petra

Forrás: Viasat3

Petrának nagy esélye volt eljutni a végéig a most futó sorozatban, mivel Pít volt a párja, aki a gitáros Tamás kiesése után egyfajta vezérféle lett a játékban: a hétalvó szőke lány ezt a nagy lehetőséget sem tudta kihasználni, és amikor érezte, hogy baj lehet, akkor sem tett semmit ellene. Álmatag, lomha játéka kiesést eredményezett.

-----------------------

9. Tünde

Forrás: Viasat3

Az első Éden Hotel-ben jött-ment a medence partján, de a 28 éves menedzserasszisztens-modell nem találta a közös hangot a fiatalokkal. Mindössze négy napig próbálkozott, nem túl nagy meggyőződéssel, utána esélye sem volt.

-----------------------

10. Niki

Forrás: VIASAT3/Nánási Pál

Volt egy Niki az első évadban is, aki az Aranypart című prosztóreality-ben duplázhatott. Neki sem voltak természetes mellei, ahogy a második szezon Nikijét (a képen) is összevissza szabdalták, mintha a Zorro castingján vett volna részt. Biztos sokan szeretik a póthajat, a műmellet, a szilikonnal feltöltött szájat - itt most egy tizedik helyre volt elég, Playboy-címlappal együtt.