Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Viták és egy közvélemény-kutatás miatt rúgta ki Vágót a TV2

Vágólapra másolva!
Meghallgatták a feleket a TV2 kontra Vágó István perben: a kereskedelmi tévé hárommillió forintot követel Vágótól, mert korábban, egy rendezvényen arról beszélt, hogy politikai okok miatt tehették ki a csatornától.
Vágólapra másolva!

A TV2 hárommillió forintra perli Vágó Istvánt, mert egy rendezvényen arra utalt, hogy politikai okok miatt bontották fel szerződését - írja a Bors. Kiss Péter, a TV2 programigazgatója szerint Vágó Istvánt az elődje szerződtette, és akkor készült a Párbaj című műsornál egy közvéleménykutatás, amelynek eredménye az volt, hogy a nézők szeretik, becsülik őt, de már nem kíváncsiak rá. "Amikor a 40 milliós játszmá-t készítettük elő, voltak viták az alkotók és Vágó között, én pedig újra elővettem ezt a kutatási eredményt, s arra jutottam, hogy inkább váljunk el egymástól" - közölte. (Utóbbi vetélkedő indulásakor lehett szavazni az [origo] tévérovatában, akkor a nézők közel 47 százaléka követelte vissza Vágót és csak 21 százalék gondolta úgy, hogy Rákóczi jó választás - a szerk.)

"Egy felmérés alapján, ha volt ilyen egyáltalán, nem lehetett volna kirúgni. Tudomásul vettem, hogy végül nem rám bízták a 40 milliós játszmá-t, és örülök ennek. A műsor rossz volt, én meg jót szerettem volna csinálni, nem engedtétek, és megszüntettétek a szerződésemet" - reagált Vágó, aki szerint a TV2 kárt okozott neki.

A bíróság júniusra tűzte ki az újabb tárgyalást. Az ügyről itt olvashat többet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről