Michael Jordan, Wayne Gretzky, Muhammad Ali a SportM tévén

Vágólapra másolva!
A Chello Central Europe által működtetett SportM csatorna április végétől megújuló műsorkínálattal jelentkezik. Április 27-től a nézők amellett, hogy nyomon követhetik a legfrissebb sporthíreket, dokumentumfilmeket, beszélgetős műsorokat is láthatnak.
Vágólapra másolva!

Az átalakuló SportM Hír-M címmel naponta tíz alkalommal kétóránként 15-15 percben folyamatosan frissülő hírszolgáltatást biztosít nézőinek. Itt a nagyvilág sporthírei mellett a legfontosabb hazai információkról is beszámolnak - közölte a csatorna. A technikai és küzdősportok, a horgászat, a sakk, a cselgáncs, a lovassportok is megtalálhatóak lesznek a csatornán.

A SportM mindezek mellett két sorozattal is készül. Az egyik az Egyesült Államokban futó ESPN 30 for 30, amelyben az eredeti szándék szerint 30 alkotó 30 felejthetetlen történetet mesél el a sport világából, de a sikerre való tekintettel még 30 résznél is hosszabb lett a széria. Szerda esténként, 21.30-tól olyan legendák nagy pillanatait nézhetik újra, mint Michael Jordan, Wayne Gretzky, Muhammad Ali vagy Marion Jones. Emellett minden kedden 20.30-tól az Up, close with... portrésorozattal olyan nagyságok életébe pillanthatunk bele, mint Lionel Messi, Roger Federer vagy Michael Phelps.

A SportM új műsorstruktúráját április 27-től vezeti be a Chello Central Europe Zrt.