Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kórházban tartották a megvert villalakót

Vágólapra másolva!
Agyrázkódással vitték kórházba a Való Világ 5-ben szerepelt Veronikát, miután megverte őt volt párja, a szintén realityszereplő Cristofel.
Vágólapra másolva!

Agyrázkódással került kórházba Veronika, akit benn is tartottak megfigyelésre a szükséges vizsgálatok után - jelentette az RTL Klub Fókusz című műsora. A nő a Szerelem a legfölsőbb szinteken című realityben bukkant fel, ő lett a VV4-győztes Alekosz választottja. A párkeresőt ugyanaz a stáb készítette, amely a VV-sorozatot, így került be 2011 őszén Veronika a Való Világ 5-be is - mivel jó tévés karakternek tartották.

Fotó: Szabó Balázs [origo]

A magazinműsorban a nő anyja nyilatkozott, aki szerint lányát volt párja, a szintén VV5-szereplő Cristofel verte meg brutálisan: ütötte, rugdosta, fojtogatta, és bizarr, szürreális zárásként letépte vagy levágta a nő plüssállatának fejét. A félig kubai Cristofelt nagyon jó valóságshow-karakternek tartotta az RTL Klub, de amennyiben valóban erőszakosan lépett fel, bíróság elé is kerülhet - és ezzel véget is érne médiakarrierje.

A törvény szerint, aki más testi épségét vagy egészségét sérti, és a sérülés vagy a betegség nyolc napon belül gyógyul, a könnyű testi sértés vétségét követi el. Ez két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről